tiistai 1. lokakuuta 2013

Juustoiset jauhelihapullat

On aina kiva kokeilla uusia makuja......Tällä kertaa selasin vanhoja lehtiä ja osui sitten silmään tälläinen ohje.....tuntui sen verran herkulliselta että olihan se heti kokeiltava....

Juustoiset jauhelihapullat

4 annosta
400 g jauhelihaa
1 dl turkkilaista jogurttia
0,5 dl korppujauhoja
1 kananmuna
2 rkl soijakastiketta
2 rkl tomaattipyreetä
ripaus rouhittua mustapippuria
1 tl kuivattua oreganoa
 
Täyte
1 paketti pippurijuustoa (Mustapekka, 100 g)
 
Mittaa kulhoon jauheliha, jogurtti, korppujauhot, kananmuna, soijakastike, tomaattipyree, pippuri ja oregano. Sekoita tasaiseksi massaksi. Muotoile massasta pyöreitä pihvejä ja paina niiden keskelle syvennys juustoa varten. Viipaloi juusto ja aseta kullekin pihville pala juustoa. Pyörittele ja taputtele pihviä niin, että juusto peittyy kokonaan. Nosta pihvit leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia tai kunnes pihvit ovat kypsiä.
 
 
 
Näiden kanssa sitten keitin perunoita ja tein ruskeakastikkeen......nam...kyllä tuo pippurijuusto antoi mukavaa "potkua".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Nuudelisalaatti

Tein töihin tälläisen salaatti "pohjan".  Vaikka tätä muutaman päivän kerkesin syömään, niin silti en syöynnyt yhtään päivää samaa...