maanantai 26. lokakuuta 2015

#Blogisitarina - Blogihaaste

                                        

Tämän haasteen sain Ipanailoa- blogista

1. Haaste on avoin kaikille bloggareille (teema voi olla mikä tahansa). Saat osallistua vasta saatuasi haasteen (ja niitähän voi toki myös pyytää, jos tiedät jonkun saaneen sen).

2. Kirjoita ja julkaise oma tarinasi blogissasi: miten blogisi sai alkunsa, kuinka se on kehittynyt ajan saatossa ja mitkä ovat olleet merkittävimpiä taitekohtia.

3. Haasta mukaa neljä blogia kirjoittamaan oma tarinansa. Mikäli joku kieltäytyy suorilta käsin, voit haastaa jonkun toisen.

4. Muista ilmaista tarinasi yhteydessä linkkeineen päivineen, miltä blogilta sait haasteesi ja kenet haastat mukaan.

5. Mikäli olet Instagramissa, käy halutessasi lisäämässä jonkin kuvasi yhteyteen tagi #blogisitarina. Näin kaikki Instagramissa olevat bloggarit näkevät, kenen kaikkien blogeissa nuo tarinat ovat nähtävillä.  #Blogisitarina-haasteen käynnisti: kototeko -blogi.

Minun blogini tarina

Blogi Näpertelijät sai alkunsa elokuussa 2012.  

Minulla oli aikoinaan pari yhteisöä MSN:n sivuilla. Kunnes MSN lopetti kaikki yhteisöt.
Sitten perustin oman blogin Vuodatuksen sivuille, mutta Vuodatus kaatui  v. 2012. Kaikki kuvat menivät ja se harmitti ihan vietävästi. Ajattelin lopettaa koko touhun …… MUTTA …. tyttäreni houkutteli siirtymään Bloggerin puolelle. Meni varmaan pari kuukautta että harkitsin alanko vai en. Ja eihän sitä sitten osannut lopettaa.

Nimi Näpertelijä kertoo minun blogini sisällyksen …. vähän tuollaista ja tuollaista ja tuollaista …… kaikkea vähän ….. ja aina yhtä innolla! Uutta on ihana oppia vaikka ei osaisi sitä vanhaakaan  ;) =D

Ajattelen että jos sydämellään näpertelee ja väsäilee kaikenlaista pientä, siitä on iloa itselle ja kenties muillekin.  Se juuri tekee tästä niin kivaa että voi tehdä omien kykyjensä mukaan =D ja olla vielä mahdottoman ylpeä mitä on saanut aikaiseksi =D

Työskentelen lasten parissa, joten siksi sivuiltani löytyy myös lapsille askarreltavaa. Ruuanlaitto on aina ollut lähellä sydäntäni, sillä 6 lapsen äitinä sitä on tottunut kokeilemaan ja tekemään kaikki itse.

Minulla on juuri mukavan kokoinen lukijakunta. Ystävät ja kylän naiset tietävät, että pidän blogia ja uskon, että sieltä tulee jonkin verran lukijaa.

Tästä blogin pitämisestä on tullut intohimo. Vielä kun oppisi kirjoittamaan hauskoja ja luettavia juttuja. Loppua ei Näpertelijöille ole ….. sen verran kivaa hommelia tämä on!


Itse haastan seuraavat blogit:

2 kommenttia:

  1. Kiitos haasteesta :) Pitääpä sitten kirjoittaa omasta blogitaipaleen alusta.

    VastaaPoista
  2. Kiitos =) Vastaus on ajastettu 12.11 ;)

    VastaaPoista

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Kakkuja....

Muutamia kakkuja olen tehnyt.....tässä vähän kuvaa niistä.... pähkinää ja vihreitä kirsikoita....  Tein suklaakeks...