tiistai 5. tammikuuta 2016

Rakkaalla on monta nimeä

Tosiaan rakkaalla on monta nimeä....mutta en minä kyllä tälle herkulle ole tälläistä nimeä kuullut käytettävän.
Minä tunnen tämän leivonnaisen kananpee nimellä =D Itse vielä pidän näistä tosi paljon.
Nooh....tänään kaivelin noita keittokirjojani ja katselin mitähän herkkua voisin tehdä, niin silmään "iski" nimi Possunkorvat!!! Oli ihan ruvettava paremmin katsomaan millaisia nämä possunkorvat ovat!!! Ja heti kun sivulle pääsin ja näin kuvan niin katsoin että kananpeethän ne siinnä =D

Tein sitten teen kanssa muutaman....että sai vähän herkutella.....kun ei ole "pitkään" aikaan herkutellut! =D

Kirjoitan ohjeen niinkuin se kirjassa oli, tässä siis ohje näihin;

Possunkorvat

300 g kaaviloitua voitaikinaa ( itse tein 4:stä torttutaikina levystä)

Täyte;
vajaa 1 dl sokeria

Tarvitset myös
vettä

1. Kaaviloi taikina 15 x 30 sentin suuruiseksi ja 3 millin paksuiseksi levyksi. Sivele levy vedellä ja ripottele sokeri tasaiseksi pinnalle.

Itse otin levyn ja vähän kaaviloin ja leikkasin levyn puoliksi. Tein siis pieniä, kokonaisesta olisi saannut isompia.



2. Taita reunat keskustaa kohti
3.Anna taikinan kovettua jääkaapissa noin 30 min ja leikkaa tanko ½ sentin viipaleiksi.



4. Lado viipaleet pellille leivinpaperin päälle ja paista 225 asteessa noin 10-15 min tai kunnes ne ovat kullankeltaisia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Perunamuussia

Sain ison määrän perunamuussia. Sitä oli varmaan 2.5 kg:a. Voitte uskoa, että sitä on eilen istuttu keittiössä ja "kulutettu" muus...