sunnuntai 1. syyskuuta 2013

PiZzAPaNnArI

Nam, nam...tänään tein pizzapannaria uudella ohjeella. Ja kannatti taas etsiä uutta...tämä oli HYVÄÄ....

Pizzapannari
1 pellillinen

jauhelihaseos

n.400 g jauhelihaa
n.250 g porkkanaa
2 ½ tl pizzamaustetta
1 rkl bacon mix maustetta



lisäksi

3 munaa
2 dl ruokakermaa
1 prk tomaattimurskaa
½ tl suolaa
2 dl juustoraastetta
2 ½ dl venäjauhoja



Kuumenna uuni 200 asteeseen.
Kuori porkkanat ja raasta ne hienoksi. Ruskista jauheliha, lisää porkkana raaste ja mausteet. Paista keskilämmöllä sen verran, että porkkanat  pehmenevät. Nosta pannu levyltä ja anna seoksen jäähtyä hetken.
Sekoita kulhossa munat, ruokakerma, tomaattimurska, suola ja juustoraaste. Lisää jauhot vähän kerrallaan, koko ajan sekoittaen.
Yhdistä jauhelihaseos ja taikina.

Vuoraa korkeareunainen uunipelti leivinpaperilla. Levitä taikina uunipellille. Paista uunin keskitasolla noin 30 min, kunnes pannari saa kauniin värin ja vaikuttaa kypsältä. Anna jäähtyä hetken ja leikkaa paloiksi ja syö!!!

Paistettuna.....

Maistettuna.....

Tarjoiltuna.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Pihin emännän lehtipihvi jauhelihasta

Näitä pihvejä olen tehtyä muutaman kerran aikaisemmin. Ja pihvit ovat siis pelkkää jauhelihaa, ei mitään muuta. Jauhelihasta "lehtipihv...