tiistai 17. marraskuuta 2015

Makaronilaatikko koskenlaskijalla

Tänään tuli kokeiltua makaroonilaatikon tekoa vähän poikkeuksellisesti....minä aina laitan maitoa tai teen valkokastikkeen...
Tänään laiteltiin koskenlaskiaa, eikä maitoa ollenkaan.....
Ja kyllä, se oli herkullista ja ihanan "kosteaa". ei sellaista juntukkaan ollenkaan!


Makaronilaatikko koskenlaskijalla

4-5 ann.

400g naudan jauhelihaa
3 rkl  tomaattipyreetä
1 rkl oreganoa
mustapippuria
1 1/2 l vettä
2 lihaliemikuutiota
1 ps (400 g) makaroneja
150 g Koskenlaskija-sulatejuustoa (voimakas)
(1/2 tl suolaa)


Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.  Mausta tomaattipyreellä, oreganolla ja mustapippurilla.  Kiehauta vesi. Murenna veteen liemikuutiot. Lisää kattilaan makaronit ja jauhelihaseos. Keitä noin 6 minuuttia. 
Paloittele sulatejuusto ja sekoita makaronien joukkoon, kunnes juusto on sulanut. Tarkista maku ja lisää suolaa halutessasi. 
Siirrä makaroni-jauhelihaseos uuninkestävään vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 minuuttia. Anna vetäytyä kannen alla noin 10 minuuttia ennen tarjoamista.

Tässä jauheliha, tomaattipyre ja mausteet.

Tässä makaroonit laitettu lihaliemi veteen ja myös jauhelihat ovat lisätty.

Tässä sitten jo koskenlaskia lisätty

Uuniin menossa...

Uunista otettu...

Tosi mehevä laatikko tuli. Maukasta ruokahetkeä sinullekin! =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Siirretään sivua.....

Tosiaan nyt siirretään "sivua"....Pitkän pohdinnan jälkeen tein sellaisen ratkasun, että Näpertelijöiden blogi lopettaa....mutta m...