keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Vuosi väriterapiaa, huhtikuu

Vuosi etenee eteenpäin ja näin ollen myös haaste; vuosi väriterapiaakin on sen myötä edennyt....ollaan siis jo neljännessä kuussa ja huhtikuun värinä minulla oli; KELTAINEN.Keltainen

Keltaisen energia on iloista ja optimistista, mutta myös älyllistä. Keltainen on oppimisen väri. Se lisää myös stressinsietokykyä.
Keltaista kannattaa käyttää päivänsä piristämiseen tai vain jos haluaa nauttia vapaudesta ja irtautumisesta velvollisuuksista –mikä ihana lomaväri.


 Minulle keltainen on kevään väri...rakastan kevättä ja kirkas keltainen saa minuun talven jälkeen intoa, iloa ja energiaa!!!

Tein tässä kuussa paljon keltaisia askarteluita.....liittyen pääsiäiseen.... joten laitan niistä linkkiä....vielä yhden kortin ja samalla väriterapiaan oman keltaisen kortti askartelun....

Tarvitset;
korttipohjan
keltaista paperia sekä punainen tai oranssi
kynän
liimaa
vihreää hilettä

Tee ympyrä ja leikkaa 1/4 osan ylä kulmasta kekelle...tästä syntyy siipi.Lisäsin vielä vähän hilettä....


Tuollainen söpö tipuliini...

Löydät muita keltaiseen väriin liittyvää;

-Lankatipu, TÄÄLTÄ
-Huopaperhonen, no tässä oli vain tuntosarvet keltaiset, mutta voi siis myös tehdä keltaisesta huovasta =D, TÄÄLTÄ

Muut keltaiset askartelut olikin tehnyt jo maaliskuun puolella 😁😂😁....vaikka luulin ne tehneeni huhtikuussa....heh, heh...tälläistä tämä on! Mutta kuitenkin tulihan tehtyä tähänkin kuukauteen yksi kortti jossa keltainen on tipun muodossa...Haasteen alulle laittajana toimii Sirpukan solmuissa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Kakkuja....

Muutamia kakkuja olen tehnyt.....tässä vähän kuvaa niistä.... pähkinää ja vihreitä kirsikoita....  Tein suklaakeks...