sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Marraskuun tuumailuja...

Oikein hyvää sunnuntai aamupäivää. Aamusta alkaen on tullut vettä ihan kaataen.....ei ole lunta enään yhtään!!! Se siitä talvesta ;)

Aika on mennyt tosi nopsaan....ensi sunnuntaina sitten on jo ensimmäinen adventti! Huh, huh....taas kaikki joulu kiireet on edessä =D Mikähän siinnä on ettei sitä minään vuonna vaan saa itseään aikaisin liikkeelle näitten jouluisien asioiden tiimoilta....toisaalta tulisko ;) sitä jouluakaan jos ei vähän hössöttäisi ;) =D ?

Töihin laitoin tälläisen ikkunan....piimällä lunta ja kartongista lumilinnaa jotka ovat olleet kaapissamme pitkään. pienet valot loistamaan sitten linnaan....


Eilen osa työporukkaa kokoontui pienelle yhteiselle vierkistys hetkelle.....Ensin tehtiin lenkki, kukin omien voimien mukaan. Ja sitten kokoonnuimme syömään La Kar de Mumma, nimisessä paikassa.
Mukava lenkki ja ruokahetki työporukan kanssa.

Alku salaattia muille...itselleni tuli ihan oma lautanen, koska minun vatsa ei pidä monestakaan raaka-aineesta tällä hetkellä. Mutta hienon ja ison salaatin sain eteeni.

Meille oli tilattu lohta. Itse sain taas vähän muutetumman annoksen, mutta en paljoa =D Minä pidin... Lohi oli mielestäni hyvää ja muutenkin annos oli maukasta! Massu tuli täyteen.... Kiitos vaan La Kar se Mumman henk.kunnalle!

Tänään valmistan itse sämpylöitä sitten....ja teen porkkana mix pussista sosekeittoa. Vaikka mielelläänhän sitä voisi lähteä syömään toisen tekemää ruokaa.....

Kalenterin tänne blogiin avaan sitten 24.11. Siitä lähtee aikalaskenta jouluun.....


Sen verran vielä edelliseen postaukseen.....verikokeissa olen käynnyt....lääkäri ei paljon sanonut mitään....ultraan olen menossa reilun viikon päästä....Mieli ala on kohentunut...vaikka välillä sitä pohtiikin elämän syviä syntyjä, mutta sydäntä lämmitti teidän tsemppaus <3 Kiitos teille <3

Kaikkille teille oikein ihanaa alkavaa viikkoa... muistakaahan joulukalenteri 24.11.2016! =D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Kakkuja....

Muutamia kakkuja olen tehnyt.....tässä vähän kuvaa niistä.... pähkinää ja vihreitä kirsikoita....  Tein suklaakeks...