Aikoinaan, kun kävin silloisesta pitseeriasta ostamassa kebab annoksen, oli siellä tarjolla tillimakaronia salaatti lisänä.
Ihastuin niihin, mutta ne ovat olleet jo pitkään unohduksessa....
Nyt kun mietin salaattipöytääni tarjoamisia, niin ne tulivat mieleen. Ja niistähän tuli hyvä lisä salaattipöytään.
Salaattipöydässä oli....
*salaattia
*kurkkua
*kirsikkatomaattia
*chilikurkkua
*fetaa
*cheddar/terva
*keitettyjä kananmunia
*mausteisia taateleita
*auringonkukan sielmeniä
*suolapähkinöitä
*vuolun kanasiivuja
*omaleipomaa patonkia + pippurituorejuustoa
*oliiveja
*raejuustoa
*tillimakaronia
Tarjolla oli myös jauheliha-munakasrulla.
Tässä ohje tilimakaroneihin;Tillimakaroni
1,5 L vettä
4 dl makaronia
3 rkl kuivattua tilliä
aromisuolaa
0,5 dl oliiviöljyä (rypsiöljykin käy)
Seuraavana päivänä lisäsin; sitrus salaattikastiketta, makaronit saivat sellaista raikkautta.
Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää hiukan öljyä ja makaronit. Keitä kypsäksi. Valuta makaronit ja laita takaisin kattilaan. Anna makaronien olla kylmässä vedessä n. 5-10 minuuttia välillä sekoittaen. Kaada vedet siivilän avulla pois, ja huuhtaise vielä kerran.
Lisää tilli, aromisuola ja öljy.
Upea salaattipöytä !
VastaaPoistaEn ole koskaan törmännyt tuohon tillimakarooniin mutta kun kaksi hyvää laitetaan yhteen niin mikä ettei. Pitää kokeilla .
Kiitos. Nämä tillimakaronit maistui kaikille hyvin. Hyvin humenivat vaikka ajattelin että ei niitä moni syö....mut tykkäsivät.
PoistaIhastuttava salaattipöytä Tykkään tillistä, joten varmasti ihanaa makaroonin kanssa.
VastaaPoista