Eilen / tänään valvottiin naapurin rouvan kanssa ja katseltiin euroviisuja. Ilta meni mukavasti, laitoin meille juustoja tarjolle, höpöteltiin, ja katseltiin sekä jännitettiin.
Itse voin sanoa, että ihan pikkusen olin euroviisu tuloksiin pettynyt. Mutta hienosti kumminkin meni Suomen kohdalla!
Ostin uusia juustoja, mitkä ei minullekaan ollut tuttuja, saman makuisia varmaan on tullut syötyä, mutta nyt oli eri firman tekemiä....
- Vilho, on Herkkujuustolan juusto = joka on juustoperheen isähahmo – voimakas, täyteläinen ja rauhallinen. Kypsytetty kittijuusto, joka hurmaa syvällä maullaan ja puolikovalla rakenteellaan.
- Grana Padano = on italialainen, raakamaidosta valmistettu puolirasvainen, kova juusto. Grana Padanoa on valmistettu Pojoen laaksossa 1100-luvulta alkaen. Juusto kypsyy 12–24 kuukauden ajan.
- Blue Cheese = tuttu sinihome juuso
- Bergader Briolo on vähälaktoosinen pehmeä, maukas valkohomejuusto
- Bergader chilipaprika savujuusto on maukas, miedonsavuinen juusto, jolle potkua antavat pirteä chili ja makea paprika. Perinteikäs baijerilainen luomus.
-Lautaselta löytyi myös; viinirypäleitä, mansikoita, suolakeksejä, suippopaprikaa
Kuvia ei tullut otettua, mutta pöydässä oli myös oli kurkkuperunasalaatti sekä Meksiko tuorejuusto, Viola.
Hyvin upposi....vaikka meitä oli vain kaksi, mutta noita keksejä napsittiin pitkän iltaa......
Tuollainen suolainen juustolautanen on hyvä, samalla voi maistella eri juustoja. Täälläkin välillä vähän samaa tyyliä, juustot ovat hyviä keksien kanssa ja muine lisukkeineen. Tunnustan että olen ennemmin suolaisen ystävä.
VastaaPoistaMInä myös syön mielummin suolaista. Ja varsinkin juustot ovat herkkujani...
PoistaMinäkin valvoin ja hyvin Suomi pärjäsi. Harmitti ne kirkkaat valot ja pyrot. Melkein tuli migreeni sitä välkettä katsellessa
VastaaPoistaKyllä, ihan hyvin pärjäsivät. Se on tosi että tälläisissä show tapahtumissa valot ja kirkaat jutut vilkkuvat yms....
Poista