Boujour-lihapullat
6 ann.
1 sipuli
1 rkl margariinia
0,5 dl korppujauhoja
0,75 dl vettä
500 g jauhelihaa
1 kananmuna
170 g valkosipuli- cre'me bonjouria /itse käytin paprika-chiliä
1 tl suolaa tai grillimaustesekoitusta
paprikajauhetta
Paistamiseen;
marg. tai kasvisöljyä
Kuori ja silppua sipuli. Ruskista sipulisilppu paistinpannussa. Sekoita vesi sekä korppujauhot ja anna turvota hetken aikaa. Sekoita kaikki ainekset. Paista lihapullat.
Paistoin ja sen jälkeen vähän sävelsin :) eli laitoin uuni vuokaan ja päälle laitoin edellisen päivän tortilloista jäännyttä Dip cheddar cheese style:ä.
Perunamuussin tein normaalisti, paitsi en sitten lisännnyt nestettä, vaan tilalle laitoin Cuisine
Tilli & Sitruuna. Ja perunat jätin vähän rouheaksi.
Hyvää tuli.....
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D