sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Sunnuntain höpinöitä

Tänään on ollut tosi sateinen päivä. Pikkusen aikaa on vain viitsinyt puuhailla tuossa ulkona....mutta muuten on sitten mennyt täällä sisällä ollessa.

Ensi viikko on sitten minun lomaviikko....tulee pieni tauko kellon mukaan menemiseen! Loppu loma on sitten elokuussa.

Perjantaina istuttiin naisten kanssa tuossa minun "kesä asunnossani"...eli sellaisessa ulos koottavassa "juhlateltassa". Vaikka valoisaa olikin niin pikkusen se hämärtyin ja puuhuni laittamat lyhdyt loistivat kauniisti....Tänään nuorin tyttäreni kävi kaupassa ja kysyi minulta, että tiedänkö minä, että kaupassa myydään jääpaloja....NO; EN TIENNYT!!! Siis ihan totta....kyllä tämä ihmisten laiskuus...tai mikä muu syy sitten onkin, menee ihan älyttömyyksiin....hintaa oli 1,5kg pussille 3.99 €....Mietin sitten että pitäisköhän blogiin laittaa ohje miten jääpaloja tehdään....Anteeksi vaan ne jotka niitä ostavat....mutta en ymmärrä en sitten yhtään!
Nykyään kauppaan tulee vaikka mitä valmiiksi tehtyä....kohta kukaan ei osaa tehdä ruokaakaan, kun kaikki ostetaan valmiina....

Palataan vielä takaisin tuohon perjantaiseen illan istujaiseen....Sain uuden keittokirjan lahjaksi.....


Vielä en ole kerennyt kauheasti katsemaan mitä herkkuja kirja sisältää. Itselle ostin sellaisen kirjan kuin; Suupaloja, pikkuruokaa ja naposteltavaa maailmalta. Sitä olen tutkinut...ja kirja on täynnä lippua ja lappua mitä pitäisi kokeilla :)
Suosittelen sitä kirjaa. Siitä saa kivoja pikku herkku ohjeita juhliin...illan viettoon...jne...

Jokunen aika sitten tuli tälläinen lehti...en tiedä tuleeko vielä...minulle tuli tuollaiset 9 numeroa, mutta sitten raaskinut tilata enempää...niin se lehti on..


Koristeeliset kakut...mukana tuli aina jotain kakun tekemiseen tarvittavia tavaraa... No, ystäväni oli käynnyt kirpparilla ja hän oli pongannut ison kasan kakkun tekoon olevaa tavaraa....Oli sitten ostanut tälläisen paketin...

Siihen kasaan kuului esim. nuo lehdet joita oli 31 kpl ja kansio...sitten siinnä oli pahvinen kuppikakku telinen, joka oli vielä muoveissa.
Sitten siellä oli...

Nuo kaikki tavarat...ystäväni oli ostanut.....ja tuli käymään luonnani ja sanoi ostaneensa minulle, jos haluan...kyselin hintaa....ja sanoin ostavani jos hinta on sopiva kun kumminkin oli noin paljon kaikkea kivaa tavaraa....
Arvatkaa mitä maksoi....ainakin sen arvaatte että ostin, kun on kuvia.....heh....oli sen verran halpa ostos että minäkin raaskin "tuhlata" eli hintaa tuolle tavara määrällä oli 5 €. Halvalla sain siis....KIITOS ihanan ystäväni joka pitää silmät auki kun käy kirppareilla ja katsoo myös ystävän silmin jos vaikka jotain kivaa ystävällekin löytyis.

Vähän kuvaa vielä salaatistani...

Tässä vielä kuvaa "kesä asunnostani" ;) jota siivoilin vieraiden jälkeen ;) =D lauantai aamulla.

 Oikein mukavaa alkavaa viikkoa!!

4 kommenttia:

 1. Nuo lyhdyt tuovat hienon tunnelman. Mahtava löytö kirpparilta.

  VastaaPoista
 2. Itsekin pidän lyhdyistä paljon ja vielä kun on pimeää, kynttilät valaisevat.....niin tunnelmallista!

  VastaaPoista
 3. Tuo Arabialinen keittiö kirja vaikuttaa mielenkiintoiselta. Tyttäreni on puoleksi turkkilainen ja tykkää kokeilla kaikenlaista uutta ruoanlaitossa. Täytyypä katsoa löytyiskö kirjastosta.
  Voivoi kun meidän kaupassa ei myydä jääpaloja, joudun ihan itse tekemään =D =D =D

  VastaaPoista
 4. Sude....niin ajattele ihan itse joudut tekemään...ja mikä työ niissä onkaan!!! Ihan hirveesti menee aikaa niitten tekemiseen! =D =D =D

  VastaaPoista

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Kakkuja....

Muutamia kakkuja olen tehnyt.....tässä vähän kuvaa niistä.... pähkinää ja vihreitä kirsikoita....  Tein suklaakeks...