Tänään on se päivä, kun töihin taas kipitän!!!
Nyt sitten jään odottelemaan syyskuun lomaani!
Kaivoin varastosta eilen meidän pizzauunin, joka on sinne ihan unohtunut.
Meillä on semmoinen "laatikko" joka laitetaan kaasugrilliin.
Kyllä normi pohjasta tulee ihan erilainen, kun sen tuossa kivellä paistaa!Ja ah mikä tuoksu!!! Ihan kunnon pizzeerian tuoksu.
Käytin pizzapohjassa ihan pizza jauhoja eli 0 jauhoja.
Kokeilin tehdä pizzan nyt niin, että ensin paistoin pohjan toiselta puolelta. Otin pohjan pois ja käänsin sen ja kypsälle pinnalle lisäsi jokainen omat mieli täytteen ja sitten uuniin takaisin. Paisto kesti n. 8-10 min.
Bon apetit....
Pizzauunit on nyt kovasti ollut tapetilla kun porukka on innostunut tekemään pizzaa kotona kun ravintolat on ollut kiinni. Itsekin niitä katselin, mutta pihinä naisena totesin vielä että näillä pizzansyöntimäärillä tulee halvemmaksi käydä ravintolassa. Mutta kyllä vaan hyvännäköistä pizzaa saa aikaiseksi, nam!! :)
VastaaPoistaMeillä on sen verran iso perhe...vaikka kaikki ei asukkaan tässä kotona, mutta sitä suurempi siitä on tullut, että meillä pizzaa menee, kun kylään tulevat! =D
PoistaSilloin kun kaikki lapsetkin asui kotona meille tuli periskunta yökylään ja sovittiin että teen pizzaa....No, tein 11 pellillistä pizzaa. Silloin pariskunta naureskei että mihin ihmeeseen teit noin paljon! No, aamulla oli puolikas pellillinen enään jäljellä...hah, hah....