Pankojauhot on minulle uusi tuttavuus. Siskollani oli pussin näitä jauhoja, muttei sitten tykännyt/osannut☺ käyttää niitä. Joten antoi sitten minulle kokeiltavaksi ne.
Panko on vaaleaa, karkearakenteista ja rapeaa korppujauhoa, joka on tarkoitettu leivitykseen. Karkealla japanilaistyyppisellä korppujauholla saa todella rapean ja ilmavan kuorrutteen esimerkiksi lihoille, kaloille ja kasviksille. Karkearakenteinen korppujauho imee vähemmän rasvaa kuin perinteinen korppujauho.
Kokeilin broilerinfileisiin, ne oli helpoin aloitus kohde.
Kauniita tuli.....maku oli jotenkin pehmeämpää kuin korppujauhoista tehdyt fileet.
Jatkoon nämä jauhot!
Oletko sinä kokeilut ja jos olet, niin missä kaikessa käytät näitä jauhoja?
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D