maanantai 6. joulukuuta 2021

Joulu 2021 / Tallipiha

 Tänään avataan jo luukku 6. 

Hyvää itsenäisyyspäivää teille kaikille!!!


Tuo kuva on otettu Tampereella. 

Minulle itsenäisyys on sitä, että voin nauttia meidän  kauniista Suomen maasta. Mennä, tulla ja olla vapaa liikkumaan. Iso arvostus ja kyyneleet tulevat aina kun mietin itsenäisyyttä ja niitä nuoria miehiä jotka sen meille taistelivat! 💓💓💓


Tallipihan tunnelmaa

 
Sieltä löytyy ihanat puodit, nostalginen kahvila ja elämyksellisiä tapahtumia ympäri vuoden.
Tosiaan löydät Tallipihan  Tampereelta, Finlaysonin alueelle.
Tallipihan historia juontaa juurensa 1800-luvulta, jolloin tehtaanpatruuna Wilhelm von Nottbeck rakennutti kauniin tallipihan hevosiaan ja niiden hoitajia varten.
Sieltä löytyy monipuolinen valikoima upeita käsitöitä, sisustustuotteita, herkkuja ja suussa sulavia suklaita houkuttelee kiertämään talojen puodeista toiseen. Tunnelmallinen kahvilamme tarjoaa itseleivottuja herkkuja vaativaankin makuun.



Suklaata, suklaata, suklaata.....nam. Niitä löytyy Tallipihan suklaapuodista. Siellä oli paljon mitä olisin halunut ostaa....ensi kerralla sitten uusia makuja ja kenties näitä mitä nytkin ostin....Suklaa on minun heikkous. 😎😁

Tässä vielä teille tietopaketti Tallipihan tapahtumista;

TALLIPIHAN JOULU 20.11.-23.12.  

Avoinna joka päivä
 

Tallipiha pukeutuu ihanaan joulun tunnelmaansa. Kauniit puutalot kätkevät sisäänsä suloiset puodit, jotka ovat tulvillaan nähtävää ja ostettavaa. Nostalgisessa kahvilassa tuoksuu glögi ja vastaleivotut leivonnaiset. Suklaapuodissa hyllyt notkuvat suussasulavia herkkuja. Pihaterassilla nautitaan makeilla ja suolaisilla herkuilla sekä hehkuvilla juomilla.


Viikonlopun joulutoreilla vierailevia kädentaitajia, jotka myyvät laadukkaita tuotteitaan ja ihania herkkuja (klo 11-18). Tallipihan joulu eläimineen kutsuu pikkuväkeä jouluiselle pihalle. Vanhan tallin tiloissa toimii koko joulun ajan tunnelmallinen Hohde joulukauppa. 


Joulupukki vierailee 23.12. klo 14-16. Vierailevat tähdet Vilho-aasi ja pikkuinen poni Lassi ovat tavattavissa ulkotarhassa koko joulun ajan (n. klo 10-19).



 
Tamperelainen vannetanssiryhmä Ultra Vixen Hooptroop toteuttaa eteerisen ja kauniin LED-valoesityksen Tallipihalla itsenäisyyspäivänä. Herkkä ja mieleenpainuva esitys on kunnianosoitus suomalaisen talven tunnelmalle ja Suomen luonnolle. Esitys tapahtumapihalla itsenäisyyspäivänä 6.12. klo 16.30 alkaen. Kesto n. 15 min.


Lucia-neidon kulkue tapahtumapihalla Lucian päivänä ma 13.12. klo 17. Lucia-kulkueessa on n. 20 laulajaa, jotka esittävät 3 laulua, Sankta Lucia ja 2 joululaulua. Tämän tuottaa Hatanpään lukion musiikkilinja.


Ihaamaan ponit Amalia, Odette, Jonttu ja Eetu vuorottelevat Tallipihan joulun talutusratsuina 27.-28.11., 4.12., 11.-12.12. (säävaraus) klo 11-15. Ratsastus 5€/lapsi.
Poniratsastusta, Luova Maa: 5.12., 6.12. ja 23.12. Säävaraus (5€/lapsi).
Viitaniemen Ratsutila, poniratsastusta 18.-19.12. Säävaraus (5€/lapsi).
 

OLEMME AVOINNA:
- Puodit ja Hohde joulukauppa ovat avoinna joka päivä klo 10-19 (23.12. klo 10-17).
- Kahvila on avoinna joka päivä klo 10-20 (23.12. klo 10-18). Kahvilaterassin kioskit viikonloppuisin klo 11-18.
- Joulutorit viikonloppuisin klo 11-18 (23.12. klo 11-17). Katsottavaa ja laadukasta tuotevalikoimaa kuitenkin tarjolla joka päivälle. Avoinna myös 6.12. normaalisti.
Huolehdithan alueella liikkuessasi turvaväleistä ja huolellisesta käsihygieniasta (käsidesiä on saatavilla useissa eri pisteissä). Suosittelemme kasvomaskin käyttöä sisätiloissa. Meillä ei ole koronapassia käytössä, mutta noudatamme kaikkia koronasuosituksia omassa toiminnassa.
Alueelle on vapaa pääsy!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Höpinöitä!

Se on taasen kuun viimeinen päivä. Aika menee niin nopsaan......Sitä ollaan jo katseltu kesälomia työporukan kanssa. Tässä kuussa yksi loma ...