lauantai 20. heinäkuuta 2024

Arkista puuhastelua ja höpinää

Päivät ovat menneet tosi nopeasti, vaikka kesäkuussa mietin että "Apua, seuraavan lomaan on vielä pari kuukautta!" Nyt siitä parista kuukaudesta on jo kulunut kuukausi. Ja se loma häämöttää joka päivä lähempänä. 

Kaikkea on mahtunut tähän heinäkuuhun vaikka ei vielä ollakkaan ihan lopuillaan.

On ollut lääkäriä, ylityö vapaapvä, kampaajaa, Bertta tuli💓, teatteria, ja normaali arkista puuhaa. 

Eilen oli pitkästä aikaan koko päivä sateinen. Voitte vaan usko miten ihanaa oli lapsilla.  No, ei se minuakaan häiritse kun on säähän sopivasti pukeutunut!

Postcrousing puolella on pari viikkoa ollut aika "kuolutta". Kahden viikon postikortti saalis on 6 kpl.  Muutenkin tuntuu tosi rasittavalta, kun kone etsiin postikorteille saajia, niin se on jo pitkään valinnut maita joihin kestää ja kestää..........ja kestää.... perille meno!! 

Tällä hetkellä 10 kortista jotka ovat matkalla on peräti 7 menossa maihin joihin voi kestää 20-40 pvää. Loput 3 sitten eurooppaan...tosin kaksi näistäkin on jo matkustanut 20 pvää....toinen Saksaa ja toinen Ukrainaan. Joten kortti maailmassa on pitkään hiljaista!

Ilo se on kumminkin saada jotain kortteja......postilaatikkoonsa.

Italia


USA


Saksa


Saksa


USA

Portugal

Tässä muuten kuvaa siitä meidän synttärijunasta.

Puutarhassakin tapahtuu paljon kokoajan.





Iloista lauantai päivää kaikille!

4 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen tuo postikorttirinki. Minä pelaan Pokemonia , hihihi, ja pelikavereita on Kanadasta Japaniin väliltä monesta maasta. Saan sieltä virtuaalipostikortteja ja moni tuntuu jo tosi tutulta ihmiseltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on on kyllä kivaa tämä postcroising. Itse en ole koskaan kokeillut pokemonia....mutta eihän sitä koskaan tiedä =D

      Poista
  2. Kivaa postia olet taas saanut ja upeaa satoakin näköjään saat kohta poimia.
    Minä kävin pohjoisessa ja tulin eilen kotiin. Siellä oli kova helle ja kamalasti hyttysiä. En päässyt kultaa vaskaamaan, vaan ajettiin Norjaan merituulta haistelemaan.
    Ihanaa viikonloppua sinulle.

    VastaaPoista
  3. Tyttäreni on kanssa juuri pohoisessa ja kertoi että siellä on aurinkoa ja lämpöä! On toki meilläkin lämpöä / hiostavaa, mutta nyt on ollut pilvisiä päiviä.
    Kiitos! Sinulle myös ihanaa sunnuntai päivää ja upeaa uutta alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Vain kolme kuvaa - haaste

 Tässä minun vain kolme kuvaa - haasteen kuvat syyskuulle. Haastaja toimii Kristiina K  -blogi. Joka puolelta löytyy tänä syksynä SIENIÄ , ...