Omasta "pöheiköstä" napsin muutaman raparperin....ja siitä se sitten sai "tuulta purjeisiin"....meinaan se, että valmistin kiisselin =D jääkaapissa olisi sopivasti mansikoita.......
Raparperi-mansikkakiisseli
7-8 dl raparperinpaloja
8 dl vettä, sekoitin mehua sisältyen tuohon 8 dl
1 1/2 dl sokeria
1 dl vettä
4 rkl perunajauhoja
n. 1/2 l tuoreita mansikoita
Päälle; kermavaahtoa
Leikkaa raparperit parin sentin paloiksi ja keitä ne sokerilla maustetussa vedessä hajoavan pehmeiksi.
Sekoita kylmään veteen perunajauhot. Nosta kattila kuumalta liedeltä ja kaada suurus joukkoon ohuena nauhana, koko ajan sekoittaen. Anna kiisselin vielä kiehahtaa ja siirrä pois liedeltä.
Lisää tuoreet lohkotut mansikat. Kaada raparperi-mansikkakiisseli kulhoon ja ripottele pinnalle sokeria.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D