torstai 14. toukokuuta 2015

Grilli ja uuni lisukkeet makkaralle

Tänään oli sitten grillauspvä, vaikka tuo kylmyys oli tuntuvaa. Sormet oli ihan kohmeessa.....ja kauan sai lämmitellä että "toimivat" =D ;)

Tänään oli testissä pari eri makkaralajiketta. Hmmmmm.sanoisin että noista kahdesta parempia oli HK:n pitkä pekoninakki. Toinen oli pippurimakkaraa.....se oli hyvää, mutta tuo toinen oli parempaa :)

Makkaroiden lisäksi laitoin grillissä tomaattia.

4 isoa tomaattia ja sisältä kaivoin siemenet pois ja tuon "kannan" otin kanssa pois. Sisälle ripautin korppujauhoa ja vähän maustetta (mielen mukaan). Sitten laitoin koskenlaskian viherpippuri sulatejuustoa.


Grillissä ne pikkuhiljaa tulivat herkullisen pehmeäksi ja juusto suli pehmeäksi, päälle vielä tuoretta ruohosipulia.


Uuniin laitoin sitten pekonia ja kanamunaa.
Minulla on semmoinen astia.....joka ei mielestäni ole muffinivuoka....mutta joku vuoka kumminkin...se oli kyllä nyt vähän liian matala tähän minun viritykseen...Mutta laittakaahan te sitten syvempään uunivuokaan....kunnon muffinivuokaan!

Mutta silti herkullisia tuli!

Vuokan pohjalle ja sivuille pekonia.

Siihen päälle sitten laitetaan raaka kananmuna ja uuniin 225 asteeseen. Olisko ollut noin 15-20 min....tarkkaile uunia kun ne ovat mielestäsi sopivan kypsät ota uunista pois =D


Tosiaan minulla oli liian matala ja kananmuna vähän "levisi" koko pellille. No, helppo oli kumminkin "kuopista" pekoni-kananmunat ottaa pois.

Tässä sitten lautaselle laitettu ruoka.....


Ja NAM!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Kakkuja....

Muutamia kakkuja olen tehnyt.....tässä vähän kuvaa niistä.... pähkinää ja vihreitä kirsikoita....  Tein suklaakeks...