perjantai 8. toukokuuta 2015

Puutarhassa....

Sitä ollaan jo perjantaissa....kivaa....mutta tämä aika kyllä menee ihan kamalan nopsaan.....vappuna katsoin kalenteria, että nyt sitä aloitetaan oikein urakalla tekemään siivouksia ja keretään kun aikaa on kuukausi ...(kutsuja ajatellen meinaan)....hmmmmmmm...juu ei...mitään ei ole aloitettu =D Kohta on jo sitten paniikki ;) =D ja pinna kiristyy kun mikään ei ole siinnä valmiustilassa mitä pitäisi......NO, mutta hei ainahan sitä tulee panikoitua, mutta valmista on tullut lopuksi silti....ja sitä mitä ei keretä ei sitten tarvitse tehdäkkään ;)

MUISTUTUS, enään olisi pari pvää arvontaa jäljellä. Osallistu TÄÄLLÄ, ja voit voittaa kirjan.

Niinkuin aikaisemmin kerroin, niin suurimman osan puutarhan kasveista kannan tänä vuonna ammattipuutarhurilta, mutta jotaihan sentään olen saannut tehtyä, vaikka aika hitaasti ne kyllä kasvaa....


Nauratti, kun laitoin kasvamaan tuollaista pationille tarkoitettua kesäkurpitsaa, ohjeissa oli; Kylvetään keväällä ruukkuun yksittäin terävä reuna alaspäin: Heh....minä olen kyllä niin surkea puutarhuri että ei ole tullut ajatelleeksi, että joku siemenenkin täytyy jotenkin määrätyn suuntaisesti laittaa....kasvamaan!!!! No, toivotaan että nyt kasvavat kun olen ne huolella istuttanut terävä reuna alaspäin NYT =D =D! Tekstin kirjoittaja varmaan arvasi että näin tumpeloita puutarhureita on kuin minä.... =D =D on todella olemassa!

Kevät on tullut minullekin sen suhteen että näin ekan leskenlehden....senkin täällä omalla pihalla...tuolla tienreunoilla en vielä ole nähnyt....
Mutta kumminkin....eka leskenlehti ja kevät on tullut!

Vähän on epätarkka kuva....mutta siis se on leskenlehti =D
Oikein mukavaa kevään alkua teille kaikille.....muistakaa äitiänne äitienpäivänä.....äidit ovat kaikesta "nalkutuksesta" ;) ja paapomisesta huolimatta niitä jotatka ihan varmasti rakastaa teitä, olitte te minkä ikäisiä tahansa! =)

Kirjoittamisiin......"nähdään".......

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Kakkuja....

Muutamia kakkuja olen tehnyt.....tässä vähän kuvaa niistä.... pähkinää ja vihreitä kirsikoita....  Tein suklaakeks...