Eilen tosiaan innostuin tekemään illalla vielä sinappia. Ja jos viime vuonna tein jouluun valkosuklaasinappia, niin pitihän tähänkin vuoteen jotain uutta kokeiltavaa löytyä. Tein tällä kertaa mustaherukkasinappia. Jäähtyneenä maistelin....ei hassumpaa...ihan syötävää tuli. Mutta varmasti pari pvää jääkaapissa tekee siitä vieläkin syötävämpää. Tässä ohjetta....
Mustaherukkasinappi
1 dl sinappijauhetta ( Colman´s )
1 dl sokeria
1 prk vispikermaa (2dl)
2 kananmunaa
3/4 dl laimentamatonta mustaherukkamehua
Sekoita sinappijauhe ja sokeri kattilassa.
Lisää kerma ja kananmunat.
Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes seos sakenee ja kiehahtaa.
Sekoita jäähtyneeseen sinappiin mehu. Kaada sinappi yhteen isoon tai pienempiin tölkkeihin.
Säilytä jääkaapissa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Yllätys postilaatikossa
Olin ihan onnesta soikeana, kun eilen postilaatikosta paljastui oikein postikortti "suma". Sain peräti 6 korttia. Siis ei tuohon ...
-
Risottoa ei kauheen useasti tule tehtyä, vaikka herkullinen ruokahan se on....Tällä kertaa tein meille broileririsottoa. On muuten hyvää ja ...
-
Eilen teki mieli jotain kivaa ja hyvää herkkua. Kokeilin airfryerilla pannukakkua. Enpä ollut koskaan aikaisemmin tehnytkään tällä tavalla ...
-
Joulukuun kilpailu käynnissä vielä 15 pvää, voit osallistua TÄÄLLÄ! Tänään on toinen adventtisunnuntai....kyllä tämä joulukuu kuluu nopsa...
Kotitekoinen sinappi on parasta, ei voita mitkään kaupan omat. :)
VastaaPoistaSe on tosi, oma sinappi on aina parempaa.
Poista