Jotain täytyy aina kokeilla! Ja tänään taas kokeilin...Tämä kokeilu oli tälläinen iltapalaleipä. Oli kyllä mahottoman hyvää....rasvaista...täyttävää....juustoisaa! Nam...
Iltapalaleipä
1 ranskanleipä
n 150-200 g voita
persilijaa
5 valkosipulinkynttä
1 iso pallo (125g) mozzarellaa, raasta
1 pss golda/cheddarjuusto raastetta (175g)
1 pss parmesanjuustoa (75g)
Puolita ranskanleipä. Sekoita yhteen pehmennyt voi, purista joukkoon valkosipulin kynnet sekä laita joukkoon 1 rkl hienonnettua persiljaa.
Levitä voi seos tasaisesti ranskanleipien puoliskoille molemmin puolin vielä. Yhdistä juustot, persilja (oman maun mukaan) ja sekoita ne. Laita juustoseos leipä puoliskojen päälle.
Paista 250 asteisessa uunissa n 10 min, niin että juusto on sulannut ja saannut väriä.
Anna leivän jäähtyä ja juustojen kovettua noin 10 min ennen viipalointia ja tarjoilua.
voiseos |
juustoseos |
Tosiaan voitele leipä kummaltakin puolelta |
Tässä nämä ovat nyt juuri uunista otettuna. |
Maukkaita leipä hetkiä....
Tämän on kyllä pakko olla herkullista.
VastaaPoistaJuu, kyllä oli...tuo määrä juustoa niin se ei todellakaan voi olla pahaa =D =D
Poista