Lauantain putous pöytään tein pitsaa. Eilisen päivän ohje oli boston"pulla" pitsa ja tämän päivän pitsa on normi pitsa.
Kokeilin myllärin pitsajauhoja. Olivat todella hyviä jauhoja. Pohjasta tuli todella hyvä!!
Pussissa tällainen ohje;
Juureva pizzataikina
5 dl vettä (kädenlämpöistä)
25 g hiivaa, sekoita veteen ja anna liueta
n. 14 dl myllärin pizzajauhoja, lisää veteen vähitellen ja lopuksi laitetaan öljy
½ dl öljyä
Kun taikina on valmis anna taikinan levähtää noin 10 min.
Sain tuosta 5 isoa pitsaa.
Leivo pitsat.
Päälle;
ensin tuo pohjan päälle laitoin; tomaattimurska + pure + pitsamaustetta
Sitten täytteisiin;
Itselleni jaoin pitsan neljään osaan, että sain kivoja täytteitä.
-mozzarella
-sinihomejuustoa
-ruohosipuli juusto
-valkohomejuusto
-tomaattia
-ananasta
-tonnikalaa
-sinihomejuustolla täytettyjä kivikylän jauhelihapullia
Miehillä oli sitten vielä tarjolla näitä täyteitä:
-jauhelihaa
-pekonia
-metvurstia
-makkaraa
-kinkkua
Siinä oli meidän valinta mahdollisuus! Pitsaa paistetaan 250 asteessa noin 12 minuuttia
Toi lihapulla pitsa oli ihana herkullista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D