tiistai 30. huhtikuuta 2024

Höpinöitä!

Se on taasen kuun viimeinen päivä. Aika menee niin nopsaan......Sitä ollaan jo katseltu kesälomia työporukan kanssa.

Tässä kuussa yksi loma päivä on helatorstain jälkeinen päivä. Sitten kesäkuussa olisi kaksi viikkoa lomaa. Innolla odottaa näitä päiviä. Olisi niin kiva rauhassa tehdä tätä pihaa. 



Me kun muutimme viime elokuussa tähän, niin ei ollut mitään tietoa mitä kevään kukkia ja miten tämä piha elää kesän aikana.

Tällä viikolla on töissä tapahtunut kaikenlaista kivaa perheille. Meillä oli jälleen perheiden ilta. Juuri äsken pesinkin takin, kun se haisi savulle. Grillimakkaraa kun oli tarjolla illassa.

Tänään kerkesin lähteä töistä juuri, kun lapsille oli laitettu tarjolle vaikka mitä pientä tekemistä. Uskoisin että mieluisimmat tekemiset on ollut pomppulinnat!

Eilen kävin ystäväni luonna ja hän oli loihtinut syömistä. Oli muuten herkkua!


Meillä vappua ei täällä kotona juhlita mitenkään erikoisesti. 

No, sillain tämä vappu näkyy että tarjolla on perinteistä vappu ruokaa, mitä meillä on melkeippä joka vappu ollut.

Perunasalaattia (kaupan, kun yksin syön tätä herkkua)

Tonnikala-makaroonisalaattia

Vihreäsalaatti

Kotona minä aherran isoäidin neliöiden parissa, niistä olisi tulossa pitkä takki. Aika hienosti olen paloja saanut tehtyä.

Tässä näitä takin paloja on...ja lisää tulee..


Ostin itselle äitienpäivä lahjan 😂😂😂😂😂 tosin se ei ole vielä tullut. Ostin mallinuken. Kaikenlaista kun tässä suunittelee niin aina on vaikea minun hahmottaa miltä se näyttää...no, nyt ei kohta ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Feta-pinaattipiirakka

Tein eilen näpsäköihin feta-pinaattipiirakan. Olen muutaman kerran saanut kyläillessä kyseistä piirakkaa ja nyt ajattelin tehdä kotona sitä ...