sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Perunaletut

Eilen tein ruuan kanssa perunalettuja. Näitähän voi syödä ilman lisukkeitakin. Itse tein ne peruinoiden "tilalle", ja menivät niinkin tosi hyvin kaupaksi.



Perunaletut
8 annosta
6 dl perunamuusia
4 kananmunaa
2 dl kermaa
2 dl vehnäjauhoja
suolaa
mustapippuria
1 dl paahdettua sipulia
 


Edellisen päivän muussi käyttöön.

Sekoita perunamuusi, kananmunat, kuohukerma sekä vehnäjauhot kulhossa. Lisää paahdettu sipuli, mausta taikina ja anna levätä noin 15 minuuttia.

Kuumenna lettupannu keskilämmöllä. Paista letut voissa ruskeiksi. Tarjoa voisulan kanssa.


Oli PAKKO maistaa ennenkuin tarjoaisin muille :P



Vinkkinä; Voit tarjota letut myös mädin, sipulin ja ranskankerman kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Kuorutetut makkarat

Kuukauden keittokirjasta löytyi resepti, josta sain inspiraation omaan uunimakkaraan, jonka evääksi tein. Laitan nuo ohjeet teille, miten ne...