torstai 5. tammikuuta 2017

Valkoinen

Valkoinen oli minun tammikuun värini haasteessa; vuosi väriterapiaa! Tämän haasteen löysin Sirpukan solmuissa, TÄÄLTÄ.

Valkoinen

Valkoinen on valon, energian, puhtauden ja viattomuuden väri. Valkoinen valo aktivoi elämänvoimaa antamalla näin mahdollisuuden kasvuun sekä muutoksiin. Valkoinen antaa tilaa ja poistaa raja-aitoja. Se näyttää vastakkaisuudet kääntäen pimeyden valoksi, negatiivisen positiiviseksi ja luo toivon toivottomuuteen.
Valkoinen on vapautta ja iloa. Valkoisen voima ei pakota, mutta sen voi tuntea tarpeelliseksi ja välttämättömäksi erilaisissa elämänvaiheissa. Ole kuitenkin varovainen valkoisen kanssa, sillä esimerkiksi Aasiassa valkoinen on surun väri.

Se miksi itse valitsin valkoisen tammikuulle johtunee siitä, että valkoinen tuo minulle talvista tuntua, ja tammikuu on minusta kunnon talvikuukausi ja yleensä silloin vielä on lunta.

Vaikka tämä väri olikin ensimmäinen valintani ei valkoinen ole minun mieli värejäni....se on niin arka väri =D ja kun itse on sellainen säheltäjä ettei valkoinen pysy minun käsissä kauaa valkoisena! =D
Se vaan tuo minulle tammikuun mieleen....No, mutta haasteeseen....tässä tämän vuosi väriterapiaa haasteen ensimmäinen työ ja väri siis valkoinen.

Tein itselle sukat..... =D
11 kommenttia:

 1. Valkoinen on kaunis väri. Nyt varsinkin kun tota lunta on niin kauan saanut odottaa. Kyllä kesälläkin valkoinen on kaunis mm. farkut tai toppi.

  VastaaPoista
 2. Ihanasti kirjoitettu valkoisesta väristä. Kivat sukat myös. Nyt ne ovatkin tarpeen. Täällä lännessä pakkasta nyt vähintään -25 astetta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kanssa on nyt juuri -25 astetta pakkasta. Hrrr...onneksi lupasi huomiseksi jo lauhtuvaa...

   Poista
 3. Kivan näköinen kantapää noissa sukissa!

  VastaaPoista
 4. Kauniit sukat, erityisesti kantalappu viehättää kun ei ole tehty ihan "perinteisesti". :)

  VastaaPoista

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Perheenlisäystä

Tiistaina meidän perheeseen tuli uusi perheenjäsen😍. Adoptiopaperit kirjoitetiin alle ja pieni neiti sai uuden kodin. Ikää hänellä on 4,5 v...