sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Sunnuntaista tuumailua

Sehän olisi taasen jo sunnuntai.......huomenna jälleen palaillaan arkisiin puuhiin. Minulla olisi vielä ensi viikko jännittämistä, ennenkuin menen sairaalaan näytille.
Voi, kun se sitten olisikin semmoinen reissu, että saataisiin elämä palautumaan sillä tavalla normaaliin, että tämä olotila paranisi...
Mutta tuskin se nyt ihan niin käy.... jos nyt kumminkin selviäivi missä mennään ja miten saadaan olotilaa kohennettua!

Eilistä lumisadetta....
Eilen satoi ihan kunnolla lunta, vaikka tuntuu ettei sitä ihan mielettömästi tullut sittenkään...mutta olishan sitä varmaan ihan tarpeeksi jos menisi ulos ja kolaisi nuo pihat.....Nyt en vaan ole vielä "kerennyt", olen tehnyt kaikkea muuta.....rentouttavaa!


Vanhin lapsistani ja hänen avomiehensä kävivät eilen pitkästä aikaan kyläilemässä. Kyllä se on ihanaa nähdä lastaan....Onneksi sentään kaksi vielä asuu kotona....
Toiseksi vanhin lapsissa on tällä hetkellä Lapissa hiihtelemässä...Ja kaksi seuraavaa lasta olivatkin joulukuun ajan kyläilemässä....Ja nyt ovat palailleet arkisiin puuhiin hekin. Neljänneksi vanhin tekee loppu tehtäviään koulun suhteen ja valmistuu pian! Kohta skoolataan siis!!!

Itse sitä on tässä kerennyt miettimään mitä sitä "isona" haluaisin tehdä....Välillä tulee semmoinen olotila että vanhahan tässä jo on...mutta oikeasti vielähän tässä kerkee tekemään vaikka mitä...heh...nooh, ehkä ei enään lapsia sentään lisää...hih...Tuntuu vaan että sitä ei osaa nyt tarttua mihinkään hommaan/tekemiseen....mutta näinhän se vaan menee ettei mitään tapahdu jos en itse tee aloitusta.....Siksi onkin nyt mietittävä mitä sitä haluaa "isona" tehdä!!!!

Juusolle ostin vilkku pannan että näkee missähän pimeällä menee =D
Eilen kävin sentään vähän liikenteessä....kävin ostamassa gluteenittomia leipiä.....tai oikeastaan kävin katsomassa ja ostin sämpylöitä ja perunapiirakan sekä riisipiirakan.
Kyllä se on vaan nyt alettava itse tekemään leipää....saa oman mielenmukaista leipää....
Ihan tavallisesta ruokakaupasta saa muuten halvempaa, kun tuolta missä kävin...oli kyllä arvokasta, 4 pienen pientä sämpylää ja hinta 4,50....en tiedä mikä siinnä nyt niin hirmusesti maksaa.....Nooh, tulihan maistettua ja todettua ettei ihan minun mieleistä ollut....omat riisipiirakat olivat kyllä paljon parempia =D
Tuota riisipiirakan hintaa ihmettelen...itse kumminkin olen tehnyt gluteenittomia ja en minä ainakaan päätynyt tuohon yksittäishintaa mitä tuolla ostin...hinta oli 1,20 kpl....hinta on mielestäni kyllä tosi korkea verrattuna siihen mitä siihen tuotteeseen menee aineita!! Ja vaikka pieni tekemisen hintakin lisätään!!!
Leipä joka oli puolet pienempi kuin kaupassa maksoi 6,30 kun taas isompi leipä kaupassa 3,25...Kyllä maksaa jos gluteenitonta leipää haluaa.
Mutta muutenhan nykyään on melkein kaikki makkarat yms. gluteenittomia....Eilen aloitin neulomaan itselle säärystymiä langanlopuista...toisia värejä on vähän enemmän kuin toisia.....mutta katsotaan mitä saan aikaiseksi...toivotaan että sentään jotain =D
Alku oli hankalaa...purin  varmaan kaksi kertaa neuleeni, kun huomasin pienen virheen....nyt en enään pura tuli sitten mikä virhe vaan =D

Mutta teille kaikkille oikein mukavaa sunnutai iltaa!!! <3

7 kommenttia:

 1. Minäkään en vieläkään tiedä mitä tekisin isona, nyt kyllä alkaa jo olla myöhäistäkin, vaikka vielähän tässä jotain ennättäisi. Elämä vaan kuljetti tähän missä nyt olen. Mukavaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
 2. Kiitos,sinulle myös mukavaa sunnuntai iltaa!

  VastaaPoista
 3. Meille tuli kerran vieras, jolle ostin gluteenitonta leipää, sämpylöitä. Hän ei syönyt niitä kaikkia, minä maistoin, eipä ollut kovin hyviä. Hän itse sanoi, että kaipaa eniten normileipää, uskon sen.
  Joitakin makeita leivonnaisia oon maistanut, olivat ihan hyviä.
  Toivotan sinulle voimia siihen sairaalan matkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,Tuija voimia tarvitaankin. Normi leipä olisi kyllä kova sana....täytyy kehitellä joku hyvä oma leipä...

   Poista
 4. Onpas teillä tullut lunta! Täältä kanssa voimia sairaala reissuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos voima läjäyksestä....sitä tarvitaan aina! Juu lunta on....onneksi lupaavat suoja säätä....=D lähtis pois...ja tulis kevät! =D

   Poista

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Kakkuja....

Muutamia kakkuja olen tehnyt.....tässä vähän kuvaa niistä.... pähkinää ja vihreitä kirsikoita....  Tein suklaakeks...