torstai 7. maaliskuuta 2024

Jotain uutta tekemistä

Ennen nuorimmaisen lapseni syntymää, kirjoittelelin paljon kirjeitä. Minulla oli 30 kirjeenvaihtoystävää. Joista 10 kunta asui ulkomailla ja loput asuivat eripuolilla suomea. 

Siinnä samalla vaihdoin postimerkkejä. Ja kyllähän sitä kaikenlaisia vihkoista kierteli kirjeiden joukossa, oli erilaisia kysymys vihkosia, esiteltiin itseä kun etsittiin uusia kirjeenvaihtoystäviä. Jne....

Sitten syntyi 6 lapseni ja lopettelin oikeastaan kaikki mikä vei "omaa aikani". Keskityin perheeseeni. 

Mutta nyt, kun lapset ovat melkein kaikki muuttaneet pois kotoota, niin sitä etsii itselleen jotain uutta tekemistä. Toisaalta kyllä tätä tekemistä riittäisi muutenkin, mutta kivahan se on löytää jotain uutta!!

Luin Kristiina K blogista tälläisestä kuin poscroissing. Mietin jo että missä kumman kuplassa sitä on ollut,  kun en ollut ikinä kuuluttaa tuosta postcrossingista.

Innostuin tuosta blogikirjoituksesta sen verran, että piti sitä ihan ruveta miettimään olisiko tämä se puuttuva juttu jota kaipaa....

Tässä lyhyesti mistä on kyse; 

Postcrossing on kansainvälinen korttirinki, jonka perusideana on lähettää ja vastaanottaa postikortteja. Tämä portugalilaisen Paulo Magalhãesin luoma rinki on saavuttanut suurta suosiota ympäri maailman. Postcrossing-sivustolla on noin 800 000 rekisteröitynyttä käyttäjää 209 eri maasta (tammikuu 2024).

Löydät TÄÄLTÄ Kristiina K blogikirjoituksen aiheesta. 

Tuosta kirjoituksesta se sitten lähti..... pitihän minunkin käydä kirjautumassa postcrossing:n. 

Ja kun kirjauduin sisälle, niin sittenhän "piti" 😉 aloittaa uusi harrastus. Aloitukseen meni pari viikkoa aikaan. Sillä tilasin omista kuvistani postikortteja. 

Ja kun eilen tulivat ne tilatut kortini, niin pääsin samantien lähettämään maailmalle ensimmäiset korttini. Kortteja lähetin 5 kpl:ta ja kaikki menivät eri maihin. 

Nyt sitten odottelen milloin minä saan ensimmäisen korttini!  


Tässä kortissani  5 ensimmäistä kuvaa, on asuin seudultani ja tuo ihan "vika" kuva on Tampereelta, jossa kävin minun nuorimmaiseni uutta asuntoa katsomassa.


1 kommentti:

  1. Kiva kun innostuit tulemaan mukaan! Minä olen niin innostunut tähän harrastukseen että perustin jopa uuden blogin pelkästään sitä varten. Tervetuloa lukemaan. Osoite: korttejamaailmalta.blogspot.com

    VastaaPoista

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Yllätys postilaatikossa

Olin ihan onnesta soikeana, kun eilen postilaatikosta paljastui oikein postikortti "suma". Sain peräti  6 korttia. Siis ei tuohon ...