lauantai 16. maaliskuuta 2024

Taudin kourissa

Tähän aikaan vuodesta kaikenlaisia tauteja on liikenteessä. Itse olen oikein tautien "markkina"paikalla, kun työskentelen lasten kanssa.

Kesää odotellen

Sen verran monta vuotta on takana tällä alalla etten nyt ihan joka tautia enään saa, mutta aika ajoin joku tauti iskee myös hoitajaan.

Alku viikosta jonkin moinen körnä iski.....mutta töistä oli pois jäätävä sitten torstaina. Edellisen päivän illalla nousi kuume...ja köhä...sehän vain koveni. Päätä särki, jäseniä särki....jotenkin ihan raato olotila.

Vielä eilen illallakin tuota lämpöä oli....viime yö meni kyllä ihan "kuumeen poistossa" eli hikosin ihan hirveästi....


Tavallaan hyvä kun tauti iski nyt eikä viikon päästä....itsellä nimittäin alkaa loma viikon kulutta ja enkä tätäkin lomaa haluaisi olla taas puolikuntoisena.

Toivotaan nyt ensin, että tämä köhä alkais helpottamaan....

Ja kun, maanantaina yrittän palata/palaan töihin, niin toivotaan ettei vatsatautia iske seuraavaksi.....sitäkin kun on liikenteessä.

Viime kevään valkovuokko.

Toivotaan, että sinä olet terveenä ja taudit eivät kiusaa kevättäsi! <3 Valoa ja iloa elämääsi.


2 kommenttia:

  1. Pikaista paranemista. Muista hoitaa lentsu loppuun. Tuttuni meni liian aikaisin töihin ja jälkitautina oli lentsua pahempi sydänlihastulehdus

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Täytyy tosiaan tarkailla onko maanantai vielä työpäivä vai menenkö lääkärin luo. Olo on vieläkin vähän "ontto".

      Poista

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Yllätys postilaatikossa

Olin ihan onnesta soikeana, kun eilen postilaatikosta paljastui oikein postikortti "suma". Sain peräti  6 korttia. Siis ei tuohon ...