Onneksi se on taas viikonloppu edessä, että kerkee tekemään jotain kivaakin. 😉
No, ei se työ nyt niin ikävää ole, mutta mielummin sitä tekisi kotona kaikkea sitä mistä nauttii ja saa hyvän olon tunteen! 😀💗
Näiden jouluruoka laatikoiden jälkeen olenkin ne laatikot tehnyt mitkä voin, se imelletty "aidoista perunoista" olevan laatikon, teen ihan aatonaattoja/aattona valmiiksi.
Bataattilaatikon tein. |
Porkkanalaatikkoa syntyi...se on minun herkkuani |
Bataatti tuntuu itselle niin makealta että se on jo vähän liikaa. Mutta ehkä ei pidä olla ennakkoluulojen vanki. Kiitti inspiksestä!
VastaaPoistaKokeilemaan vaan =D
PoistaKatselin porkkanalaatikkoasi himoiten. Tiesitkö, että on olemassa bataatille allergisia ihmisiä, ei varmaankaan kyllä kovin yleistä ole, mutta joillekin voi tulla ihottumaa tms. Minun suolisto ei pysty käsittelemään bataatin sakkaroosia, vaan heittää sen takaisin ylös, ja oksennan ja toipuilen loppupäivän. Jopa Fazerin ranskanpastilleissa oleva bataattiuute väriaineena aiheuttaa oireita. Ei ole tietysti vakava juttu, mutta varuillaan täytyy olla, ja kysellä esimerkiksi kyläillessä, että onko laitettu perunamuusiin bataattiakin.
VastaaPoistaPahoittelen, että kirjoitin tämän voivotteluni, mutta haluaisin, että ihmiset tietäisivät bataatin "riskeistä" entistä laajemmin.
Näinhän se on että allergioita on vaikka mille raaka-aineille. Tuosta bataatti allergiasta en ole aikaisemmin kuullut, mutta uskon että sillekin allergioita on. Ja tosiaan mitä ihmeellisemmistä asioista löytyy mitä ihmeellisempiä raaka-aineita ( niinkuin nämä ranskalaietpastillit).
Poista