maanantai 6. toukokuuta 2024

Iloa iltaan

Olipa kiva tulla kotiin töistä, kun posti oli tuonnut postilaatikkoon viisi korttia. Tässä onkin aikaa, kun viimeksi kortteja kilahti postilaatikkoon!

No, mutta nyt oli kilahtanut, ja kyllä oli kiva jälleen katsella ja lueskella niissä olevia viestejä. 

Tämä kortti saapui USA:sta.

Minä se aina vaan ihmettelentätä tätä muiden maiden postin nopeutta, kun vertaa Suomen postin toimintaan. 

Meiltä on parisataa kilometriä Helsinkiin ja kortti on tehnyt nyt matkaa 10 päivää. Kun sitten Kanadasta kortti on laitettu, josta meille on matkaa melkein 6000 kilometriä, niin kortti tulee 11 päivässä. Aina vaan yhtä ihmeellistä!

Tämä kortti oli laitettu Kanadasta.

Tämän kortin sain Saksasta.

Tämän kortin sain Saksasta. Postimerkkejä katselen kortissa aina, mutta harvemmin sitä niihin mitenkään innostuu. Tässä kortissa oli kyllä nyt sellainen merkki joka oli minusta ihana. Se on tuossa ala kuvassa.



Tämä kortti oli minun suosikkini. Jotenkin kokonaisuudessa tästä. Väri, asetelu.......
Olen laittanut tietoihini, että jos henkilöltä löytyy ruoka-aiheisa tai reseptikortteja niin otan ilolla vastaan. Mutta tosiaan kortti, kuin kortti on ilon asia aina.
Tässä kortissa oli toinen postimerkki joka oli ilo silmälle! Jotenkin "pelottavan" ihana....

Tälläinen postipäivä minulla tänään!

4 kommenttia:

  1. Miten saat noin monta korttia samana päivänä?!! Mulle tulee silloin tällöin yksi ja nytkin on jo aikaa kun viimeksi tuli. Tänään on postinjakopäivä ja jos ei yhtään korttia tule niin masennun. Tällä viikolla on postipäiviä ti ja to ja nyt on sitten vielä tuo arkipyhäkin, joka osuu torstaille, joten mahtaako tällä viikolla tulla vaan yhtenä päivänä postia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, johtuu varmaan siitä että täällä jaetaan niin harvakseen tuota postia että kuukauden kortit tulee samana päivänä. Heh, heh, hee
      Niinkuin sanottu ihan mahotonta menoa tuo postin meno...ja sitten vielä kehtaavat nostaa postimaksuja...murrrrrr

      Poista
  2. Kivaa postia olet saanut. Minä täällä jännitän pakettiani. Se on seilannut jossain ja on nyt neljästi mennyt Kuopioon ( enkulinkäsityöt)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä postia on aina kiva saada. Postin toiminta on kyllä mielenkiintoista....paketit seilaavat edestakaisin. nyt vielä irtisanovat henkilökuntaa.....eihän kohta mene mihinkään postilootasta......

      Poista

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Vain kolme kuvaa-haaste

 Tässä tulevat toukokuun (T-kirjaimella siis), kolmen kuvan kuva-haaste. Tomaatintaimi , eilen käytiin puutarhalla ja ostin yhden tomaatinta...