Tehtiin kurssi-illalla vielä jälkkäri. Puolalaista piirakkaa, jossa yleensä käytetään kirsikka, mutta myös luumua.
Ohje on helppo....
Luumupiirakka
paahtoleipää
luumuja
maito, sokeri, kananmunia
Paahtoleivistä leikataan reunat pois ja ne kastellaan kananmuna/maito/sokeri seoksessa. Laita leivät piirakkavuokan pohjalle jossa reunoja.
Pilko luumut pohjan päälle.
Tee leivistä päällinen/kansi. ja kaada loput maito-kananmuna-sokerit piirakan päälle.
Paista uunissa niin että kaikki ovat varmasti kypsyneet...
Maukkaita piirakka hetkijä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Vapaat alkoi...
Kauan odotettu loma alkoi! Varsinaisesti siis loma alkaa maanantaina, onhan tää viikonloppukin nyt luettava jo lomaksi.... Tälläisella aamu...

-
Risottoa ei kauheen useasti tule tehtyä, vaikka herkullinen ruokahan se on....Tällä kertaa tein meille broileririsottoa. On muuten hyvää ja ...
-
Eilen teki mieli jotain kivaa ja hyvää herkkua. Kokeilin airfryerilla pannukakkua. Enpä ollut koskaan aikaisemmin tehnytkään tällä tavalla ...
-
Eilen illalla istuskelin sängyllä ja samalla kun telkkua katselin ajattelin kokeilla tehdä piipunrassista kukkasia...Ostin nimittäin kirppar...
Onpas erilainen, mutta varmasti hyvänmakuinenkin.
VastaaPoistaMaku oli hyvä....
VastaaPoista