sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Luumupiirakka, Eri maiden ruokia, syksy 2

Tehtiin kurssi-illalla vielä jälkkäri. Puolalaista piirakkaa, jossa yleensä käytetään kirsikka, mutta myös luumua.


Ohje on helppo....

Luumupiirakka

paahtoleipää
luumuja

maito, sokeri, kananmunia

 Paahtoleivistä leikataan reunat pois ja ne kastellaan kananmuna/maito/sokeri seoksessa. Laita leivät piirakkavuokan pohjalle jossa reunoja.
 Pilko luumut pohjan päälle.

Tee leivistä päällinen/kansi. ja kaada loput maito-kananmuna-sokerit piirakan päälle.


 Paista uunissa niin että kaikki ovat varmasti kypsyneet...


Maukkaita piirakka hetkijä.

2 kommenttia:

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Nuudelisalaatti

Tein töihin tälläisen salaatti "pohjan".  Vaikka tätä muutaman päivän kerkesin syömään, niin silti en syöynnyt yhtään päivää samaa...