Rakastan keittoja. Varsinkin sosekeittoja....Mutta tällä kertaa kokeilin sellaisesta keittokirjasta kuin, Sata soppaa, makkarakeittoa. Vähän erilainen ohje kuin normaalisti teen.
Makkarakeitto
4 ruokailijalle on tämä ohje
2 porkkanaa
4-5 perunaa
1 sipuli
1 pieni purjo
1 litra vettä
2 lihaliemikuutiota
2 rkl tomaattisosetta
300 g lenkkimakkaraa
50 g sulatejuustoa tai 1 dl ruokakermaa
paprikajauhetta
yrttisuolaa
Kuori ja paloittele porkkanat sekä perunat. Kuori, puolita ja suikaloi sipuli. Viipaloi purjo.
Kuumenna lieni kiehuvaksi, murenna mukaan liemikuutiot ja lisää tomaattisose. Lisää kasvikset ja keitä niitä miedolla lämmöllä 15 min.
Paloittele makkara ja paahda paloja kuumassa, kuivassa pannussa ruskeapintaisiksi. Lisää makkarat keittoon. Keitä 5 min ja lisää keittämisen aikana sulatejuusto tai kerma. Tarkista maku.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Nuudelisalaatti
Tein töihin tälläisen salaatti "pohjan". Vaikka tätä muutaman päivän kerkesin syömään, niin silti en syöynnyt yhtään päivää samaa...
-
Risottoa ei kauheen useasti tule tehtyä, vaikka herkullinen ruokahan se on....Tällä kertaa tein meille broileririsottoa. On muuten hyvää ja ...
-
Eilen teki mieli jotain kivaa ja hyvää herkkua. Kokeilin airfryerilla pannukakkua. Enpä ollut koskaan aikaisemmin tehnytkään tällä tavalla ...
-
Joulukuun kilpailu käynnissä vielä 15 pvää, voit osallistua TÄÄLLÄ! Tänään on toinen adventtisunnuntai....kyllä tämä joulukuu kuluu nopsa...
Erikoisinta tuo sulatejuusto keittoon. Mutta näyttää kyllä hyvältä ja täyteläiseltä. Tykkään itse kovasti erilaisista keitoista, ne kun vain paranevat lämmitettäessä.
VastaaPoistaMinä lisään useasti sulatejuustoa keittoon....broilerikeittoon...sosekeittoon ja hyvää on aina =D
Poista