Lauantaina meillä oli tarjolla myös pizzapatonkia. Tein kahta eri versiota. Olivat muuten tosi herkullisen makuisia.
Pizzapatonki
2 patonkia
Täyte;
250 g jauhelihaa, broilerisuikaleita tai kinkkusuikaleita
1 tlk ananaspaloja valutettuna (laitoin tätä vain broilerisuikaleitten kanssa)
½ pala koskenlaskijasulatejuustoa (tämän laitoin jauhelihan sekaan, ensin paistoin jauhelihan ja sitten laitoin juuston ja sekoitin niin kauan kun se suli joukkoon)
1 prk smetanaa (laitoin broilerin sekaan kun ensin olin paistanut ne)
-juustoraastetta
-pizzamaustetta
-tomaattia
50 g voita
Leikkaa patongin/patonkien päälle pituussuunnassa viilto, siten että patonki jää pohjasta yhteen.
Yhdistä täytteen aineet keskenään. Levitä täyte patongin viiltoon. Laitoin pizzamaustetta ja toiseen tuli tomaatit päälle. Päälimmäiseksi laitoin juustoraastetta.
Sulata voi ja voitele patongit sillä.
Laita uuniin 200 asteeseen n. 20 min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D