Viikko jälleen vierähtänyt viime putouksesta. Ja uudet eväät tehty putous katsomoon.
Ihan hirvittää😉, kun ensi viikon lauantaina olen töissä, juuri putoksen aikaan....millaiset eväät sitä ottaakaan töihin iltapalalle, että voi vähän elvistellä syövänsä putouseväitä.😂😂😂
No sen näkee viikon kuluttua....
Tälle putous viikolle tein itselleni ihan perusjauhelihapihvit. Mies väki halusi vähän mausteiseimma pihvit, käytin tätä ohjetta johon pääset TÄSTÄ.
Mutta tässä ohjetta perusjauhelihapihveihin.....
Perusjauhelihapihvit
1 prk kermaviiliä (200g)
½ dl korppujauhoja
400 g naudan jauhelihaa
1 iso sipuli
1 kananmuna
1 tl pippurisekoitusta
1 tl suolaa
Pinnalle;
2 tl korppujauhoja
Aloita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin korppujauhot. Anna turvota n. 10 min.
Lisää jauheliha, hienonettu sipuli, muna ja mausteet. Sekoita hyvin.
Muotoile taikinasta pihvejä leivinpaperille uunipellille. Ripottele jauhelipihvien pinnalle korppujauhoja. Paista jauhelihapihvit uunin keski/yläosassa 225 asteessa 20-25 min tai kunnes kypsät.
Tässä vielä kuvaa toisista pihveistä....salamilihapihvit
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D