maanantai 1. maaliskuuta 2021

Paahdetut kirsikkatomaatit

 Tykkään syödä kirsikkatomaatteja. Tällä kertaa tuli tehtyä vähän erilailla tomaatit. Pikkusen liian pitkään oli minun tomaatit uunissa, joten olehan varovainen ettet uppoudu tekemääntoista asiaa liian intensiivisesti ettet muista uunissa olevia 😂😂 Siitä huolimatta hyviä näistä tuli!!


 Tässä ohjetta tomaateille......

Paahdetut kirsikkatomaatit

3 rkl oliiviöljyä

2 tl valkosipulia hienonnettuna (en käyttänyt)

1 l kirsikka- tai luumutomaatteja (kokonaisina tai puolitettuna)

1 tl suolaa

1/4  tl jauhettua mustapippuria

2 ½ rkl basilikaa hienonnettuna (en käyttänyt)

2 ½ rkl persiljaa hienonnettuna

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Yhdistä öljy, valkosipuli, tomaatit, suola ja pippuri, levitä uunipellille. Levitä uunipellille. Paahda uunissa 35-40 min, kunnes tomaatit ovat muuttuneet mehukkaiksi ja halkeileviksi. Sekoita joukkoon yrtit. Tarjoile välittömästi tai anna jäähtyä huoneenlämpöön.


Itselläni oli vain näin vähän uuniin laitettavana.


Tosiaan hyviltä maistuivat ja ihana lisuke ruualla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Mitä yhteistä on postcrossing:lla ja jälkiruualla

Sain kortin 22.4 Virosta. Koska olen ilmoittanut postcrossing omilla "sivullani", että pidän ruoka ja resptikorteista,  niin sitä ...