Siskonmakkara on yksi parhaimista raaka-aineista mitä tiedän! Olen aina rakastanut sitä. Siitä on tullut tehtyä suurimmalta osin keittoa. Nam...
Mutta saahan siitä muutakin ihanaa herkkua. Aivan mielettömän hyvää kastiketta, makkarapullia....jne...
Tällä kertaa tein perinteisen siskonmakkarakeiton sijaan kermaisen keiton.
Kermainen siskonmakkarakeitto
5 dl vettä
5 perunaa
1 kasvisliemikuutio
1 pss herne-maissi-paprika
1 pkt iskonmakkaraa
1 kpl (2,5 dl) ruokakermaa
1/2 dl keittomausteita
Paista siskonmakkara "pallot" ensin paistinpannulla ensin.
Kuori perunat ja laita ne veteen kiehumaan. Lisää kasvisliemi ja keittomamusteet kattilaan. Lisää herne-maissi-paprika pussi. Kypsennä keskilämmöllä noin 10 minuuttia tai kunnes kasvikset vaikuttavat kypsiltä.
Lisää makkarat.
Lisää lopuksi ruokakerma ja anna kiehahtaa.
Taas tuli massu täyteen, ja huomiselle sain eväät siitä.....nam, nam....herkkujen herkua!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D