torstai 22. kesäkuuta 2023

Jaksoinpa hyvinkin.....

Maanataista tähän torstaihin on ollut ihan mahdottoman kiirettä! Kiire toi väsymyksen. Väsymys vei voimat, tänään pääsin kello 15.00 ja kun tulin kotiin, niin menin päikkäreille!!

Ja tuo on minun kohdalla tosi harvinaista!!!!

Nukuin sitten parin tunnin päikkärit! Nämä kaksi viimeistä päivää on ollut vielä tosi painostavia....vettä on sadellut vähän, mutta ei kunnolla, eikä ukkonen ole jytissyt. Pääni sen takia ollut aika ajoin tosi kipeä.

Töissä ollut tosi kiirettä. Meillä on porukkaa lomalla ja muun syyn takia pois. Sijaisia on saatu, mutta silti on vähän väliä joutunut tekemään pitempää päivää.

Lapsia on riittänyt ja riittää vielä ainakin kolmisen viikkoa, niin että ryhmät ovat täynnä. Tuon kolmisen viikkoa olen vielä töissäkin. Sitten olisi parin viikon loma.

Tarkemmin loman jälkeisiin päiviin.

Maanantaina oli kolmen viikon työvuorolistojen teko. Työaikana en kerennyt, joten jouduin kotona tekemään....siihen meni 4 tuntia omaa aikaa!

Tiistaina menin iltaan mutta enpä voinut nukkua edellisen päivän väsyä pois, kun meillä oli kuntotarkastus siinnä uudessa asunnossa jota meinataan ostaa.

Sen osalta kaikki meni ok ja odotellaan milloin päästään tekemään kaupat.

 

Tiistaina kun illasta pääsin, niin keskiviikkona meni sitten aikaiseen aamuun. Siinnä taas uutta uni velkaa. Eilen sitten aikaisin nukkumaan...ja tänään taas aika aikaiseen töihin...Eipä ihme että tänään väsytti. Tänään oli semmoinen päivä, että jouduin tekemään vielä ylitöitä.

Rankka aloitus loman jälkeen.....

Huomenna saan vieraita....tai mitä vieraita ne ovat, kun omia lapsia tulee puolisonsa kanssa juhannuksen viettoon.

Nuorin lapseni perui tulonsa, kun häntä pyydettiin koira vahdiksi.

Makkaraa on varattu ja erilaisia salaatti tarpeita....ei kuin juhannuksen viettoon. 

Oikein ihanaa juhannusta sinulle ja perheellesi!


2 kommenttia:

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Yllätys postilaatikossa

Olin ihan onnesta soikeana, kun eilen postilaatikosta paljastui oikein postikortti "suma". Sain peräti  6 korttia. Siis ei tuohon ...