maanantai 19. kesäkuuta 2023

Viikko meni....

Eilen sunnuntaina saavuin kotiin viikon loman jälkeen.

Mutta ennen sunnuntaita, lauantaina vaihdoin vielä majapaikkaa. Toiseksi vanhin tyttäreni haki minut yökylään Keravalle. 

Käytiin Rustassa ostamassa piha "juttuja" ja illalla vielä grillailtiin. 

Sunnuntai aamulla olisi voinut nukkua pitempäänkin, mutta pohkeesta yritti klo 5 jälkeen "vedellä suonta". Joten pakko se oli herätä.

Viimeisen lomapäivän kruunasi, minun kesän "pakollinen" eli Heinolan kesäteatteri.  

Ennen teatteria käytiin syömässä Kahvila Tyyrpuurissa. Massu täyttyi hyvin. Siisti ja mukava paikka.

Tällä kertaa sain seurakseni 3 tytärtäni ja kolme muutakin naista. Kaksi heistä on lapsuuden ystäviäni ja he ovat pitkään olleet jo mukana tällä Heinolan "pakollisella" kesäteatteri reissulla. 

Myös toiseksi vanhin tyttäreni on ollut minun kanssani melkeinpä joka kerta...ehkä ei ihan alku aikoina, mutta sanotaanko että ainakin viimeiset 6 kertaa.

NO, eipä se Heinolan kesäteatteri tälläkään kertaan pettänyt! 

Tämän vuoden esitys on "TENORIT LIEMESSÄ", ohjaus; Sari Siikander

Se miksi pidän Heinolan kesäteatterista, on yksin kertaiseksi siksi, että he ovat vuosi vuodelta aina löytäneet mahtavat näyttelijät, niihin rooleihin mitä milloinkin tarvitaan kyseisiin esityksiin. 



Ja kun minun kesään kuuluu komediaa/naurun rätkätystä, senkin Heinolan kesäteatterin väki on vuosi vuodelta onnistunut löytämään ja täyttämään heidän osaltaan.

Tästä meidän 7 hengen porukasta oli tällä kertaa 2 "ekakertalaita". 

Onnea, kesäteatterin väki, sillä valloititte heidät. Minulle sanottiin jo nyt, että tulevan vuoden lipputilauksen, voi heidät laittaa varmana tulijana.

Tämän kauden teatteri esitykset ovat vasta käynnistynyt, joten äkkiä varaamaan lipuja, sitten Heinolaan ja teatteria katsomaan. Kesäteatterin esityskalenteri ja lipun ostoon pääset samalla TÄSTÄ.

Mielestäni kaikki näyttelijät tekivät jälleen hyvää työtä omissa suorituksissaan, mutta pakko ihan pikkuriikkisen enemmän  on kehua Santtu Karvosen  kahden roolin näyttelijä suoritusta. Hyvä "Tito"/"Beppo".

Ihana oli katsoa ihmisten pois lähtiessä iloisia ilmeitä ja muutenkin iloista mieltä. Yhtään "ryttyhuulta" en nähnyt. Joten ihan varmasti esitys oli jätti menestys!

Heinola on ihana kesäkaupunki, sinne voit mennä aikaisemminkin, ihan varmasti löydät muutakin katsottavaa!



Mutta älä missaa Heinolan kesäteatterin esitystä!!!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Yllätys postilaatikossa

Olin ihan onnesta soikeana, kun eilen postilaatikosta paljastui oikein postikortti "suma". Sain peräti  6 korttia. Siis ei tuohon ...