torstai 3. syyskuuta 2020

Pekonimajoneesi

 Laitan toisen "kastikkeen" jota minä tein hampurilaisen kanssa nautittavaksi. Oli se tämäkin aivan ihanaa. Sen verran ihanaa ettei sitä jäännyt yhtään seuraavaan päivään syötäväksi.

Heh...nyt tästä  tarjottavasta tulikin vain pekoni kuvaa..... heh, heh...


No, kuva oli mikä oli mutta maku oli taas aivan mielettömän hyvää...

Pekonimajoneesi

1 dl majoneesia

2 rkl turkkilaista jogurttia

3-4 pekoninviipaletta

1/2 tl savupaprikajauhetta

2-3 rkl silputtua ruohosipulia

hieman suolaa ja pippuria

Paista pekonit rapeaksi keskilämmöllä ja nosta jäähtymään talouspaperin päälle. Hienonna jäähtyneet pekoniviipaleet.

Sekoita kaikki pekonimajoneesin ainekset kulhossa ja anna tekeytyä jääkaapissa vähintään puoli tuntia. Tarjoa hampurilaisen välissä tai esimerkiksi ranskanperunoiden dippinä.


Nam, nam.....hyvää oli ja kaupaksi tosiaan teki....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Vain kolme kuvaa - haaste

Tässä minun tämän marraskuun, kolmen kuvan - haasteen kuvat. Lisää haasteetsta löydät Kristiina K :n blogista. Juusto on "salainen&quo...