Laitan toisen "kastikkeen" jota minä tein hampurilaisen kanssa nautittavaksi. Oli se tämäkin aivan ihanaa. Sen verran ihanaa ettei sitä jäännyt yhtään seuraavaan päivään syötäväksi.
Heh...nyt tästä tarjottavasta tulikin vain pekoni kuvaa..... heh, heh...
No, kuva oli mikä oli mutta maku oli taas aivan mielettömän hyvää...
Pekonimajoneesi
1 dl majoneesia
2 rkl turkkilaista jogurttia
3-4 pekoninviipaletta
1/2 tl savupaprikajauhetta
2-3 rkl silputtua ruohosipulia
hieman suolaa ja pippuria
Paista pekonit rapeaksi keskilämmöllä ja nosta jäähtymään talouspaperin päälle. Hienonna jäähtyneet pekoniviipaleet.
Sekoita kaikki pekonimajoneesin ainekset kulhossa ja anna tekeytyä jääkaapissa vähintään puoli tuntia. Tarjoa hampurilaisen välissä tai esimerkiksi ranskanperunoiden dippinä.
Nam, nam.....hyvää oli ja kaupaksi tosiaan teki....
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D