tiistai 15. syyskuuta 2020

Syksy edessä

 Eilen oli ihana syksyinen ilma. Aurinko paistoi vaikka nyt niin lämmintä ei enään olekkaan. Viikonloppuna vettä satoi ja oli ihan hirmuinen tuuli.

Sinäänsä lauantaina ollut kurja ilma ei haitannut kun meillä oli koulutuspvä. Siitäkin tietää että syksy on tullut kun kaikenlaiset koulutukset taas alkavat. Tämä lauantai koulutus oli jo toinen tänä syksynä vaikka vasta ollaan syksyn alussa.

Koulutus muodot ovat kyllä muuttuneet...ensin olimme teams koulutuksessa. Sitten viisikko kuntien koulutus kutistui oman kunnan koulutukseksi.

Töissä lasten kanssa ollaan aloitettu tekemään syksyä seinille....

ikkunoihin on laitettu syksyä vähän


Lapset piirsivät näin syksy oman kuvansa ja kehystivät ne painamalla puun lehtien muotoja reunoille. kauniita tuli. Tässä muutama kuva.




 

Puiden lehtiä haettiin ja niitä on lapset painanut. Osa lehdistä on leikattu ja osasta on tehty tauluja.



 

Syksyn sieni satoa on myös lapset väritelleet......





Itsellä ei ole mitään ihmeempää suunitelmaa.Meidän 4 naisen näpsäkät leidit kerho kokoontuu askartelemaan.....kerran kuussa.

Mihinkään kurssille en ole ilmoittautunut. Mieli tekisi, mutta jotenkin ei vaan viitsi/jaksa/tavallaan uskalla....

Ylihuomenna makrameekurssin alkalaiset...sinne tekisi mieli mennä.....Saa nähdä jaksanko työpäivän päätteeksi mennä....täytyy itseään stempata.... =D

Kaikille teille oikein hyvää syksyn jatkoa.....



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Loma hommeleita

 Pari päivää lomasta mennyt ja paljon pientä puuhastelua on tullut tehty ja apuna ollut. Tulee itselle hyvä mieli kun pystyy olemaan apuna. ...