Jälleen on viikko vierähtänyt ja ollaan lauantaissa. Tammikuukin on ihan loppusuoralla!
Sen verran pitää kertoa .....että, uuden vuoden päätökseni oli, haastaa itseni ja päätin , että opettelen jotain uutta! Pitkän harkinnan jälkeen päätin, että opettelen ompelemaan....
Ensimmäinen askel otettu! Ostin nimittäin alennuksesta parit kankaat! Ihan jännityksellä odotan itsekin, että mitä tästä syntyykään! Tiedä mikä muodin luoja minusta tuleekaan vielä 😎😉😂😂
Mutta nyt minun kurkkukääröihin.
Tuossa yläkuvassa, lautasen keskellä on ihan soijakastiketta. Lasissa on sininen enkeli kokeilu. Ja kurkkukääröjen välissä on ihanaa paistettua halloumia.
Kurkkukääröt olivat hyviä, mutta minulle kävi kömmähdys, eli rullasin ne väärin...olisi pitänyt rullata ne pystysuuntaan ei lappeeltaan.
Joten muista sinä ainakin kääriä ne toisin. 😁😁
Leikkasin kurkun juustohöylällä pituus suuntaisesti.
Noihin kääröihin laitoin tonnikala-majoneesi sekoituksen. |
Ensin laitoin kurkut, sitten levitin tuorejuustoa kurkkujen päälle. |
Sen jälkeen tonnikala-majoneesi sekoitus. Ja sitten kurkut rullataan leivinpaperin avulla. |
Tuossa yläkuvassa näkyykin virheeni. Tosiaan olisi pitänyt rullata pystypäin. Tuossa kurkkukäärössä näkyykin miten täyte alkaa pursuamaan kun sen noin päin rullasin. Mutta makuun se ei vaikuttanut.
Nuoruudesta tuo sininen enkeli tuli tuttuksi....Pitihän sitä kokeilin....oli siis ihan pakko fiilistellä.
Sinisen enkelin ohjehan on;
Sininen Enkeli
12 cl Sitruunalimsa (Sprite)
2 cl Fantasialikööri (Parfait Amour)
2 cl Vodka
Lämpötila: Jäinen
Makeus: Makea
Lasi: High ball -lasi
Ohje;
Täytä lasi puolilleen jäitä, lisää vodka sekä likööri ja pidennä sitruunalimsalla.
Minun Parfai Amour likööri oli liilaa, joten enkelin väri jäi näkymättömiin, mutta maku oli justiinsa semmoinen kuin muistinkin. |
Sitten kokeilin toisella liköörillä.
Tällainen likööri. Alakuvassa näkyykin että väri on nyt kuin sininen enkeli. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D