Palataan vielä viikonloppuun ja putous eväisiin. Kokeilin tällaisia croffletteja. Tosi maukkaita ja kiva idea. Näitä voi työstää omanlaiseksi. Näistä voi tehdä suolaisia tai makeita.
Nykyään tuolle vohveliraudallekin on keksitty muitakin hommia kuin vaan tuo vohvelin teko!
Tuosta croisantti taikinasta tulee ihana rapsakka pinta näille croffleteille.
Suolaiset croissant-vohvelit eli crofflet
1 prk croissant-taikinaa
6 viipaletta metvurstia (ilmakuivattua kinkkua)
½ rhu basilikaa
25 g juustoraastetta
Avaa croissant-taikinapurkki. Levitä taikina leivinalustalle ja leikkaa kolmiopalat irti toisistaan.
Levitä jokaiselle kolmiolle yksi viipale metvurstia, basilikanlehtiä ja juustoraastetta. Kääri croissanteiksi.
Kuumenna vohvelirauta ja öljyä parilat. Paista croisantit vohveli raudalla rapeiksi. Tarjoa lämpimänä.
Paisto aika n. 10-15 min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D