tiistai 15. helmikuuta 2022

Suolaiset croissant-vohvelit eli crofflet

Palataan vielä viikonloppuun ja putous eväisiin. Kokeilin tällaisia croffletteja. Tosi maukkaita ja kiva idea. Näitä voi työstää omanlaiseksi. Näistä voi tehdä suolaisia tai makeita.

Nykyään tuolle vohveliraudallekin on keksitty muitakin hommia kuin vaan tuo vohvelin teko!


Tuosta croisantti taikinasta tulee ihana rapsakka pinta näille croffleteille. 


Suolaiset croissant-vohvelit eli crofflet

1 prk croissant-taikinaa

6 viipaletta metvurstia (ilmakuivattua kinkkua)

½ rhu basilikaa

25 g juustoraastetta


Avaa croissant-taikinapurkki. Levitä taikina leivinalustalle ja leikkaa kolmiopalat irti toisistaan.

Levitä jokaiselle kolmiolle yksi viipale metvurstia, basilikanlehtiä ja juustoraastetta. Kääri croissanteiksi.

Kuumenna vohvelirauta ja öljyä parilat. Paista croisantit vohveli raudalla rapeiksi. Tarjoa lämpimänä. 

Paisto aika n. 10-15 min.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Höpinöitä!

Se on taasen kuun viimeinen päivä. Aika menee niin nopsaan......Sitä ollaan jo katseltu kesälomia työporukan kanssa. Tässä kuussa yksi loma ...