Minulla on jo pitkään ollut tuolla kuivaruoka kaapissa purkki päärynää. Nyt oli aika kokeilla millaista jälkiruokaa siitä tulee. Tein toscapäärynää.
Toscapäärynä
4:lle
1 iso purkki päärynöitä
2 pussia mantelilastuja
½ dl sokeria
50 g voita
1 rkl kermaa
1 rkl vehnäjauhoa
Kuumenna uuni 225 asteeseen. Aseta valutetut päärynät uunivuokaan. Sekoita muut ainekset kasarissa ja kuumenna. Levitä peite päärynöille. Paista noin 15 minuuttia, kunnes pinta on saanut väriä.
Päälle vielä laitettiin kermavaahtoa ja coconut chocolate fudge sauce:a. Sain tuon fudgen joululahjaksi. Aivan uskomattoman hyvää!!!!!!
Jos näet kaupassa osta, mieletöntä herkkua!!!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D