torstai 17. helmikuuta 2022

Toscapäärynä

 Minulla on jo pitkään ollut tuolla kuivaruoka kaapissa purkki päärynää. Nyt oli aika kokeilla millaista jälkiruokaa siitä tulee. Tein toscapäärynää.


Toscapäärynä

4:lle

1 iso purkki päärynöitä

2 pussia mantelilastuja

½ dl sokeria

50 g voita

1 rkl kermaa

1 rkl vehnäjauhoa


Kuumenna uuni 225 asteeseen. Aseta valutetut päärynät uunivuokaan. Sekoita muut ainekset kasarissa ja kuumenna. Levitä peite päärynöille. Paista noin 15 minuuttia, kunnes pinta on saanut väriä.

Päälle vielä laitettiin kermavaahtoa ja coconut chocolate fudge sauce:a. Sain tuon fudgen joululahjaksi. Aivan uskomattoman hyvää!!!!!! 



Jos näet kaupassa osta, mieletöntä herkkua!!!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Höpinöitä!

Se on taasen kuun viimeinen päivä. Aika menee niin nopsaan......Sitä ollaan jo katseltu kesälomia työporukan kanssa. Tässä kuussa yksi loma ...