Eilen väsäsin tälläisiä pekonikääröjä.
Tarvitset;
paahtoleipää
juustoa
nakkeja
pekonia
Paahtoleivän päälle laitetaan juusto ja nakki. Tämän jälkeen leipä kieritään rullalle ja pekoni laitetaan rullan ympäri. Paistoin ensin vähän pannulla että pekoni saa väriä ja sitten laitoin uuniin että nakki kuumenee ja juusto sulaa kunnolla.
Kuvia tässä alapuolella;
maanantai 2. helmikuuta 2015
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Mitäs näistä tuumaatte
Heinäkuuta elellään, mutta HEI...kohta on syksy ja ilmat viilenevät....tai sitten ei! No, joka tapauksessa viileämpää tulee, kuin nämä kesä...

-
Risottoa ei kauheen useasti tule tehtyä, vaikka herkullinen ruokahan se on....Tällä kertaa tein meille broileririsottoa. On muuten hyvää ja ...
-
Eilen teki mieli jotain kivaa ja hyvää herkkua. Kokeilin airfryerilla pannukakkua. Enpä ollut koskaan aikaisemmin tehnytkään tällä tavalla ...
-
Eilen illalla istuskelin sängyllä ja samalla kun telkkua katselin ajattelin kokeilla tehdä piipunrassista kukkasia...Ostin nimittäin kirppar...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D