Eilen väsäsin tälläisiä pekonikääröjä.
Tarvitset;
paahtoleipää
juustoa
nakkeja
pekonia
Paahtoleivän päälle laitetaan juusto ja nakki. Tämän jälkeen leipä kieritään rullalle ja pekoni laitetaan rullan ympäri. Paistoin ensin vähän pannulla että pekoni saa väriä ja sitten laitoin uuniin että nakki kuumenee ja juusto sulaa kunnolla.
Kuvia tässä alapuolella;
maanantai 2. helmikuuta 2015
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Valokuvakehys
Olotila alkaa olemaan ihan ok, vaikka vieläkin välillä sellainen ovela pyörähdys päässä käväsee. Mutta onneksi kumminkin olotila alkaa olema...
-
Risottoa ei kauheen useasti tule tehtyä, vaikka herkullinen ruokahan se on....Tällä kertaa tein meille broileririsottoa. On muuten hyvää ja ...
-
Eilisien tonnikalapyöryköitten kanssa tein ensimmäisen gluteenittoman kastikkeen....Nam, että tulikin hyvä kastike.... Tällä ohjeella sa...
-
Ostin itselleni uuden air fryerin. Tämä on tälläinen oikea monitoimilaite. Sillähän pystyy tekemään vaikka mitä! Tosiaan tässä on kiertoilm...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D