Eilen väsäsin tälläisiä pekonikääröjä.
Tarvitset;
paahtoleipää
juustoa
nakkeja
pekonia
Paahtoleivän päälle laitetaan juusto ja nakki. Tämän jälkeen leipä kieritään rullalle ja pekoni laitetaan rullan ympäri. Paistoin ensin vähän pannulla että pekoni saa väriä ja sitten laitoin uuniin että nakki kuumenee ja juusto sulaa kunnolla.
Kuvia tässä alapuolella;
maanantai 2. helmikuuta 2015
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Karjalanpiiras
Karjalanpiirakat on herkullisia syötävää, mutta jos laiskuus iskee , niinkuin minulla, niin kokoile karjalanpiirasta. Karjalanpiiras on yks...

-
Risottoa ei kauheen useasti tule tehtyä, vaikka herkullinen ruokahan se on....Tällä kertaa tein meille broileririsottoa. On muuten hyvää ja ...
-
Eilen illalla istuskelin sängyllä ja samalla kun telkkua katselin ajattelin kokeilla tehdä piipunrassista kukkasia...Ostin nimittäin kirppar...
-
Eilisien tonnikalapyöryköitten kanssa tein ensimmäisen gluteenittoman kastikkeen....Nam, että tulikin hyvä kastike.... Tällä ohjeella sa...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D