sunnuntai 7. maaliskuuta 2021

Hymy huuleen - haaste

Hymy huulille - haasteen idea on kommentoida muiden bloggaajien postauksia tai kehua blogia.

Kommentoin muiden blogeja koska se parhaimmassa tapauksessa piristää toisen päivää kun saa positiivisen kommentin! ☀️



Heräsi kysymys, miksi teemme sitä niin vähän? Voisimmeko tehdä sitä useammin? Hyvin harva kommentoi minunkaan blogiini vaikka lukijoita on jonkin verran, miksi? Eikö jaksa vai eikö ole mitään sanottavaa?

Siksi haastankin juuri sinut kommentoimaan muiden blogeihin jotain positiivista tai muuta kivaa sanottavaa, pieni vaiva mutta iso merkitys! 💛 Voit aloittaa vaikka heti! 😉

 


 

8 kommenttia:

  1. Ihana blogi-haaste. Kiitos mukaan pääsystä.

    VastaaPoista
  2. Hyvä haaste. Kai se on vain laiskuutta ettei tule kommentoitua eikä toisinaan keksikkään mitään sanottavaa. Surkeelta tuntuis jos ei kukaan kommentoisi kirjoituksia. Minä yritän olla ahkerampi tästä lähtien.🌻

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on....itsellänikin on...ikävä kyllä laiskuutta kun ei viitsi alkaa kirjoittelemaan toisten blogiin....pitää itsekin yritän parantaa tapansa....:)

      Poista
  3. Sun blogi on pullollaan ihania herkullisen näköisiä ruokaohjeita. Osaa oon päässyt maistamaankin oikeasti ja ne vievät kielen mennessään! Myös kivaa nähdä täällä kaikkea mitä on töissä lasten kanssa tehty. :)

    Kiitos haasteesta! Aika vähän blogeja nykyään selailen ja vielä harvemmin kommentoin, vaikka ihan hyvin voisi oikeasti sanoa toiselle ne hyvät asiat mitkä ajatuksissa pyörii. Mutta nytpä otan sen asiaksi. :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos, kiitos!

    Pienellä vaivalla tosiaan saisi hyvää aikaseksi kun vaan viitsisi silloin tällöin kommentoida. Sillä monessa blogissa on paljon kivaa luettavaa ja pieniä vinkkejä.

    VastaaPoista
  5. Moikka! Kiva kun haastoit mut mukaan, tästä tuli aidosti hyvä mieli :) Sulla on todella kivoja ohjeita täällä! Aion vierailla täällä uudelleenkin! :) Aurinkoista kevättä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa että sait mieli hyvän haasteesta. Itsekin sain haasteesta tosi hyvän fiiliksen.....pienestä se on kiinni,eikä se isosta asiasta olisi kiinni tuottaa sitä hyvää oloa! Tervetuloa vaan uudelleen. Sinulle myös oikein aurinkoista kevään jatkoa!

      Poista

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Pienelle pupu kainaloon

Tein omaan baby shower lahjaani virkaten pupun. Ihan ensimmäinen kerta, kun virkkasin tuollaisen. Se oli kyllä kiva ja helppo tehdä. Minun y...