lauantai 27. toukokuuta 2023

Retki

Kevät etenee huikein askelin, vaikka sen tuloa välillä epäileekin.....jos eilen oli + 25 astetta niin seuraavana päivänä onkin vain +9 astetta!!!

Meidän retkipäivä lasten kanssa sattui juurikin kylmimpään, ja sateisempaan päivään. 

Lapsien menoa se ei kauheasti haitannut. Vaikka kylmissään olivatkin.

Itseäni se haittaisi sen verran, että jos olisi ollut aurinkoinen ilma, olisimme voineet nauttia retkipaikan annista enemmän. Nyt se jäi pikkusen hätäseksi. 

Meidän retkipaikka oli tänä vuonna maatila. Vaikka asummekin pienessä maaseutu kunnassa, niin nykypäivän lapset eivät silti ole päässeet näkemään lehmiä, ei ainakaan ihan läheltä niitä, tai maatilan koneita katselemaan.

Retken kohokohtina oli bussimatka, eväät, pillimehu, lehmät ja kanat sekä ne koneet. Talon kissa hurmasi meidät aikuiset, sekä maatilan kokonaisuus. 

Tässä ihan muutama kuva....
Kyllä, tämä reissu oli kaikin puolin ihana! 
2 kommenttia:

  1. Lapset on ihanan innostuneita kaikesta, säästä huolimatta 💚 Ja niin tärkeää, että he pääsevät näkemään maatilan elämää 🤗

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin se on, että lapset innostuvat tosi pienistäkin asioista, ei tarvitse ihmeempiä juttuja olla. Ja kyllä, on tosi tärkeää nähdä maatilan elämää ja mistä se maito lähtee.....etteivät vaan luule että se tulee kaupasta.

      Poista

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Virkaten toppi

Löysin pinterestin sivuilta mallin......kuvaa katsellessa päätin että voisin tehdä sen jossain vaiheessa. Nappasin kuvan talteen. Kysyn tytt...