maanantai 13. helmikuuta 2017

Kermainen broileririsotto

Risottoa ei kauheen useasti tule tehtyä, vaikka herkullinen ruokahan se on....Tällä kertaa tein meille broileririsottoa. On muuten hyvää ja maukasta tämä risotto.

Kermainen broileririsotto
 
450 g maustamaton broilerin fileesuikale (itse laitoin kaksi pikku pakettia broileria ja eikä yhtään liikaa ollut)   
2 dl  riisi    
6 dl vettä    
1 kanaliemikuutio    
1 pss maissia   
2,5 dl ruokakermaa    
0,5 tl mustapippuria    
1 tl currya    
loraus     soijaa    
voita

Ruskista broilerisuikaleet ja lorauta soijaa. Kuulota riisi voissa, anna kuulottua hetken aikaa.
Laita sekaan vesi, kanaliemikuutio, broilerisuikaleet ja mausteet, kiehuta hiljalleen n. 15 min.
Lisää joukkoon maissi -pussi sekä kerma. Anna kiehua hiljalleen vielä n. 5 min. Tarkista maku ja sitten herkuttelmaan hyvää risottoa.





Vinkki; Voit laittaa maissin tilalle esim. herne-maissi-paprikka pussin.  Ruokakerman tilalle voit ottaa maustettua kermaa. Jos pidät sipulista, kuulota sipuli ensin ja sitten lisää riisit, kuulota, ja mene ohjeen mukaan.



4 kommenttia:

  1. Risotto on kyl hyvää. Eipä ole tullutkaan tehtyä muutes pitkään aikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, risotto on hyvää, välillä sitä unohtaa hyvät ja nopeat... 😊

      Poista
  2. Meidän Vanhan herran lemppari on suppilovahverorisotto, jossa maistuu suppilot ja timajami ihanasti. Älä vaan kerro sille, että broileririsottoakin on olemassa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hsss....olen ihan hiljaa...toisaalta yllätä vanha herra....ja kerro että ajattelit kokeilla broileria sillä kertaa... 😎😁😂😃

      Poista

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Perunamuussia

Sain ison määrän perunamuussia. Sitä oli varmaan 2.5 kg:a. Voitte uskoa, että sitä on eilen istuttu keittiössä ja "kulutettu" muus...