Koske eilen tuosta savukalasta jäi mukavasti tähänkin pvään niin tein leivälle tahnan. Todella herkullinen "tapaus" ja sitähän voi käyttää myös voileipäkakun välissä.
Savukalatahna
300 g savukalaa (perattuna)
1 kesäsipuli
50 g voita huoneenlämpöisenä
1 dl ranskankermaa
3 rkl tuoretta tilliä
2 rkl sitruunamehua
0,5 tl suolaa
0,25 tl valkopippuri
Mittaa kaikki aineet monitoimikoneen kulhoon ja jauha soes tasaiseksi tahnaksi. Siirrä savukalatahna tarjoiluastiaan ja nosta peitettynä jääkaappiin tarjoilua.
sunnuntai 7. heinäkuuta 2013
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Minun eräs ihan normi päivä
Sitä monesti miettii ja kenties sanookin ääneen, ettei ole päivän aikana mitään tehnyt! Hmmmm....minäkin sanon aika useasti noin... Ajatteli...
-
Risottoa ei kauheen useasti tule tehtyä, vaikka herkullinen ruokahan se on....Tällä kertaa tein meille broileririsottoa. On muuten hyvää ja ...
-
Eilisien tonnikalapyöryköitten kanssa tein ensimmäisen gluteenittoman kastikkeen....Nam, että tulikin hyvä kastike.... Tällä ohjeella sa...
-
Ostin itselleni uuden air fryerin. Tämä on tälläinen oikea monitoimilaite. Sillähän pystyy tekemään vaikka mitä! Tosiaan tässä on kiertoilm...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D