sunnuntai 24. marraskuuta 2019

Marraskuun höpinöitä

Vielä on aikaa vuoden pimeimpään päivään ja silti tuntuu että tämä pimeys riittäisi jo. Aamulla kun heräät on pimeää ja kun töistä pääsee on pimeää. Ja kun aurinko ei pahemmin paista, niin sitten on hämärää ja harmaata!

                                        Välillä on vähän kuurua/lunta hiukan, sitten taas tulee vettä ja synkkää!

Pitkästä aikaa ostin itselle kalenterin......ostin sellaisen korukalenterin. Saa nyt nähdä millaista korua sieltä tulee....Pitäisi ensi vuodeksi tehdä teekalenteri itselle/kavereille....Tyttäreni oli bongannut että on sellainen hillo/marmeladi kalenteri...sellaisen olisin halunut, mutta ei ole löytynyt....Tyttärenikin yritti etsiä "isosta" kaupungista sitä minulle mutta eipä ole löytänyt....

Olen intoa täynnä kun tuo joulu lähenee....kauheasti olen suunnitellu, mutta oikeastaan mitään konkreettista ei ole vielä syntynyt!
Blogiin ainakin on suunitteella, joulun odostusta joka päivälle jouluun asti....

Töissäkin suunnittelemme kaikkea kivaa lapsille. Tulevalla viikolla meillä on iltapalaveri...jossa tehdään lasten joulupussit valmiiksi...suunnitellaan perheille joulupiha toimintaa.....ja tietysti Aatos-tontun seikkailuja pohdimme.



Joko sinulla on joulutohinat alkaneet? Oletko joulu ihminen, vai onko se vaan pyhä muitten pyhien joukossa ja muiden hössötistä kauhulla katselet?


Meillä kotona taas arvottiin lahjan ostajat....tarkoittaa sitä että meillä jokainen ostaa vain yhden lahjan. Se ostetaan sille kenen nimi saatiin arvonnassa. Jokainen saa yhden lahjan....Meitäkin kun on paljon, niin ei tarvitse koko omaisuutta laittaa lahjoihin....ja varsinkin kun kaikki olemme jo aikuisia :)

Ajattelin jo ihan joulukuusta alkaa laittamaan tänään tuonne nurkkaan....ei vielä koristella....mutta jos vähän valoa laittaisi sentään....Pääsisi jo pieneen joulun tunteeseen.
Ensi viikonloppuna lähdenkin pienelle teatteri"matkalle". Ollaan isommalla kaveri/tyttärieni kanssa hotellissa yötä. Menemme katsomaan Nunnia ja konnia, Lahden kaupunginteatteriin.


Mutta nyt minä poistuin teen juotiin.....Mukavaa sunnutai päivää kaikille!!!! <3

2 kommenttia:

  1. Bonne Maman hillokalenteriaonai on ollut ainakin Prismassa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos HennaMar tiedosta...täytyy ilmoittaa tyttärelleni jos vaikka vielä tuolta "isolta"kylältä löytyisi minulle yksi kalenteri! KIITOS! <3

      Poista

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Yllätys postilaatikossa

Olin ihan onnesta soikeana, kun eilen postilaatikosta paljastui oikein postikortti "suma". Sain peräti  6 korttia. Siis ei tuohon ...