tiistai 30. marraskuuta 2021

Panimoravintola Plevna

 Viime viikon lopulla kävin ekan kerran vierailulla nuorimman tyttäreni luonna Tampereella, jonne hän muutti syksyllä, kun opiskelut alkoivat. 

Tampereella toki olen joskus aikoja sitten käytyä. 

Täältä minun kotoani sinne ajelee 2.5 h. Toiseksi vanhin tyttäristäni kävi hakemassa minut autollaan ja yhdessä lähdimme viikonlopun viettoon!


Lauantai päivälle oli suunniteltu vaikka mitä kivaa.  Kaiken kivan keskellä oli pakko tietenkin myös syödä. Syömään mentiin sellaiseen paikkaan kuin Plevna.

Plevnassa oli käytössä koronapassi, mikä minusta on hieno asia. 

Ruokalistalta olisi löytynyt vaikka mitä herkkua. Itselläni oli ihan valinnan vaikeutta mitä niistä herkuistani tilaisin.  Annosten hinnat olivat minusta kohdillaan.

Toinen tyttäristäni tilasi listalta; Tammerkosken lohisopan, minä ja toinen tyttäristäni tilattiin; Broileria ja vuohenjuustoa.


Keitto oli perinteinen kermainen lohikeitto ja se tarjoiltiin voin ja paahdetun leivän kera. (Sen leivän olisi saannut myös gluteenittomana.)

Näytti hyvältä ja myös tyttäreni kehui keittoa oikein maukkaaksi. 

Ja sitten siihen meidän kahden tilaaman broileri annokseen kuului; broilerin rintafile, paistettu vuohenjuustokiekko, timjamikastiketta, lämmintä kasvislisuketta ja pikkuperunoita. 

Ai, ai, miten oli maukas annos! Ruokaa oli riittävästi ja todallakin maistuvaa alusta loppuun asti.


Tämä panimoravintola Plevna muuten sijaitsee ja palvelee Finlaysonin alueella keskellä Tamperetta. Se on Tampereen ainoa aito panimoravintola ja on toiminut vuodesta 1994.  


Palvelu toimi ja oli ystävällistä. 

Suosittelen lämmöllä käyntiä tässä ravintolassa, ruoka oli maukasta. 

Uskon itse palaavani joku päivä tuonne syömään uudelleen. Suosittelen teille muillekin käymään herkuttelemassa Plevnassa. Paikan löydät osoiteessa; Itäinenkatu 8, 33210 Tampere.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Kirsikkapuu

Tämä viikko on mennyt tähän aamuun asti vaihtelevassa säässä. Viileää on ollut ja aika tuulistakin.  Välillä aurinko on paistanut kauniisti ...